Esernyőkocsi vagy sportkocsi?
Most lesz 1éves a kisfiam.Szeretnék venni egy könnyű kocsit.
Mindenképp olyan kocsi kellene ami a városi közlekedésben nem akadályozna engem,buszra,villamosra le fel szállni vele...stb.Könnyű tágas kocsira gondoltam,ami 15kilótól nehezebb gyereket is elbír.
Ti milyen kocsit használtok?
Kérlek ha lehet linkeljetek képet is a kocsihoz, amit ajánlanátok.
Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget.
Még ami fontos szempont,hogy nagy napellenzője legyen, és tartozzon hozzá lábzsák is.
Nézelődök,de még nem igazán tudtam eldönteni melyik legyen.
Szia!
Nekünk baby design mini new blue van,én nagyon elégedett vagyok vele,bár sokan azt mondják kicsi azülöfelülete,szerintem meg nem!
Nagy a napellenzöje,van rajta kémlelöablak,és lábzsak is van hozzá,nagy a bevásárlórekesze is,ami szeritem nagyon jó dolog,és 6kg csak.Én is sokat tömegközlekedem egyedül a fiammal,és hipp-hopp bármire felszállok vele!
Ilyen egyébként a miénk,de több szin van belöle:
Ja,és itt is vettük!Szerintem megéri az árát!:):):)
11:33
Köszi a segítséget.
Meg tudnád mérni a ti kocsitok ülőfelületének a szélességét?
Mindenképp szélesnek kell lenni nekünk az ülőfelületének.
Volt már pár típus amibe megpróbáltam beleültetni és nem fért bele a kisfiam.
11.33-as vagyok!
A szélessége 33cm,a derekától meg a lábtartó végéig,ami fel van nekünk állitva,az 34cm.
Egyébként az utolsónak igaza van abban,h ott bele tudod próbálni a kicsit,meg fel is tudod emelni,h neked könnyü-e megemelni,és kényelmes-e neked rajta a fogás,meg,h neked könnyü-e tolni illetve irányitani!
Remélem tudtam segiteni neked!:):):)
Szia!
Mi most vettünk ilyen kocsit
szerintem szuper jó és könnyű.Az én babám néha keresztbe fekszik benne annyira széles.
Megmértem a karfa résznél,ott 36cm széles az ülőrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!