Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esernyőkocsi vagy sportkocsi?

Esernyőkocsi vagy sportkocsi?

Figyelt kérdés

Most lesz 1éves a kisfiam.Szeretnék venni egy könnyű kocsit.

Mindenképp olyan kocsi kellene ami a városi közlekedésben nem akadályozna engem,buszra,villamosra le fel szállni vele...stb.Könnyű tágas kocsira gondoltam,ami 15kilótól nehezebb gyereket is elbír.

Ti milyen kocsit használtok?

Kérlek ha lehet linkeljetek képet is a kocsihoz, amit ajánlanátok.

Köszönöm szépen.

2010. márc. 26. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
tfk buggster,A3,zapp
2010. márc. 26. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Hasonló szempontok alapján kerestem járgányt én is nemrég, nekem az espiro active-ra esett a választásom. Eddig bejött.
2010. márc. 26. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Én Graco Mirage-t vettem, nagyon szeretjük, mert vízszintesig dönthető és ha megunta a nézelődést, akkor nagyokat alszik benne a kislányom. 15.000 volt újonnan, lapra csukható és kb. 6kg.
2010. márc. 26. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

előző voltam.

2010. márc. 26. 18:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a segítséget.

Még ami fontos szempont,hogy nagy napellenzője legyen, és tartozzon hozzá lábzsák is.

Nézelődök,de még nem igazán tudtam eldönteni melyik legyen.

2010. márc. 27. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk baby design mini new blue van,én nagyon elégedett vagyok vele,bár sokan azt mondják kicsi azülöfelülete,szerintem meg nem!

Nagy a napellenzöje,van rajta kémlelöablak,és lábzsak is van hozzá,nagy a bevásárlórekesze is,ami szeritem nagyon jó dolog,és 6kg csak.Én is sokat tömegközlekedem egyedül a fiammal,és hipp-hopp bármire felszállok vele!

Ilyen egyébként a miénk,de több szin van belöle:

[link]

Ja,és itt is vettük!Szerintem megéri az árát!:):):)

2010. márc. 31. 11:33
 7/10 A kérdező kommentje:

11:33

Köszi a segítséget.

Meg tudnád mérni a ti kocsitok ülőfelületének a szélességét?

Mindenképp szélesnek kell lenni nekünk az ülőfelületének.

Volt már pár típus amibe megpróbáltam beleültetni és nem fért bele a kisfiam.

2010. márc. 31. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem személyesen nézd meg a babakocsikat, azzal többre mész. Én is a babaszafariban vettem az espiro active-ot és volt lehetőségem megnézni a baby design travel kocsit is és ez utóbb - habár hivatalosan könnyebbnek írják - de sokkal nehezebbnek tűnt megemelve mint az espiro active, ezért is döntöttem amellett.
2010. márc. 31. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:

11.33-as vagyok!

A szélessége 33cm,a derekától meg a lábtartó végéig,ami fel van nekünk állitva,az 34cm.

Egyébként az utolsónak igaza van abban,h ott bele tudod próbálni a kicsit,meg fel is tudod emelni,h neked könnyü-e megemelni,és kényelmes-e neked rajta a fogás,meg,h neked könnyü-e tolni illetve irányitani!

Remélem tudtam segiteni neked!:):):)

2010. márc. 31. 13:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi most vettünk ilyen kocsit

[link]

szerintem szuper jó és könnyű.Az én babám néha keresztbe fekszik benne annyira széles.

Megmértem a karfa résznél,ott 36cm széles az ülőrész.

2010. márc. 31. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!