Esernyőre csukható sportkocsi veszek 13 hónapos babámnak, de milyet? Adnátok tanácsot?
Mi vettünk a Corában 11 hósomnak Giraffe Clubbos 10 000 ért.
Szerintem teljesen jó, ne vert magad nagy költségbe, mert nemsokára úgy sem használjátok, mert motorral akar közlekedni meg gyalog. Én ennél többet nem költenék rá, pedig nem okozna gondot.
Én ilyent vettem 1 hete. Szerintem teljesen jó. Rendeltem hozzá esővédőt is és így ingyen kihozták. (15.000,- Ft feletti rendelés esetén most ingyenes a kiszállítás)
Bár akkor a kocsi ára még csak 13.900,- Ft volt...
Attól is függ, mennyit ül benne. Ha többet, akkor érdemes egy nem annyira alap darabot venni, tehát ne legyen nagyon keskeny, és legyen dönthető a támlája. És még csak 1,5 éves lesz télen is, lehet még akkor is elüldögél szívesen a babakocsiban, akkor viszont szuper, ha van hozzá lábzsák is.
Tesómnak ilyen volt: [link] Szerették, de akkor már nagyobb volt a gyereke, mikor vették, legalább 1,5 éves.
Nekem meg ilyen volt:
Azért vettük ezt, mert ezen az áron volt hozzá lábzsák és esővédő. Én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!