Forgatja babátok a csuklóját? Olyan mintha leakarna tekerni valamit v mintha motorozni akarna. + Nektek is ki be csukogatja az ujjacskáit? Mint mikor a nagyobb babák integetnek?
Lehet: )Néha már az az érzésem minden pici furcsaság egy hatalmas problémára utalhat.Aggódás: (
Most írok valami szörnyűt, mert magamon is meglepődtem, hogy ezt gondolom.Nem szülök még egy gyereket.Végig csináltam egy terhességet,szültem egy látszólag egészséges gyereket.........De, mi van ha csak most fog kiderülni, hogy nincs vele valami rendbe?Mi lesz ha ez meghatározza az egész elkövetkezendő életemet?Drágám,Úgy imádom a Manómat: )
Na most már kivagyok én is ettől a kézforgatósditól...:(((De ha ennyi baba csinálja,akkor csak nem jelent komoly gondot..vagy mégis???
Kedves kérdező,velem a 32.hetes uh-n közölték,hogy kisfiamnak 1 veséje van,utánna nem telt el nap,hogy ne sírtam volna miatta,miután megszületett és látom,hogy szépen fejlődik kezdek megnyugodni,de nem tellik el úgy óra és nap,hogy ne jutna eszembe,hogy Ő nem egészséges...pillanatnyilag semmi sem tartja bennem a lelket,hogy legyen nálunk 2. baba (2 napig vajjudtam,nem kívánom senkinek),rengeteg aggódás,fájdalom,sírás...De ott az ellenkező oldal,a mosoly,kacagás,ölelés amiért bármikor szülnék...ez az anyaság,ezzel jár...neki lesz kistesója,de csak később...
Hello, jó reggelt! Most már én is utána fogok ennek járni.
Kedves utolsó aggódó anyuka és többiek.Ha valaki megtud valami konkrétat erről az esetről kérem írjon.Privát vagy az üzenőfalon.
Addig is élvezzük a Manók társaságát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!