Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan keszitsek 1 eves...

Hogyan keszitsek 1 eves babamnak szulinapi tortat? Mit tehetek bele?

Figyelt kérdés
Babas szulinap lesz.Jonnek hozzank kis baratai.7-10 honaposak.Hogy csinaljam a tortat hogy ok is ehessenek belole?
2010. márc. 26. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg joghurttorta babapiskótával és gyümölccsel.

2010. márc. 26. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ezt sütöttem: "piskóta" : 1 bögre kefir vagy joghurt, 1 bögre cukor (ha sokallod, tegyél kevesebbet és pótold aszalt gyümivel), 2 bögre liszt, 1 sütőpor, 3 evőkanál olaj. Ezt jól keverd össze egy tálban (folyós állagú lesz), előmelegített sütőben, kb 25-30 perc. Ha kerek lapokat csinálsz, én úgy szoktam, hogy a pici joghurtos pohár a mérce, egy karikának 1 poharas adag. A krémet pedig egyszerűen csináltam: túrót ( nekem a Landmilch jött be, mert nagyon finom, és nagyon krémes, Sparban van ilyen) összekevertem porcukorral, citromhéjjal, lével, ízlés szerint. Amikor a tortalapra kened, tehetsz gyümiket is bele.
2010. márc. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!