Ujszulott babanak milyen márkáju pelust keszítsek be? (tobbi lent)
Nekem amikor megszületett Liberot használtunk, nagyon megvoltam vele elégedve! Utána Pampers, Libero vagy Bella Happy volt itthon, akciótól függött.
Sokat kipróbáltunk, amit nem ajánlanék az a DM pelus, alig vártam, hogy elfogyjon, szörnyű volt, kemény, kifolyt minden, keveset bírt!
Szia,
mi a Pampers Premium Care-t használjuk születésétől fogva a kislányomnál... most 10 hónapos és nagyon szeretem, soha nem volt vele semmi gondom.
Jó egészséget Nektek és könnyű szülést kivánok!
Nekem a védőnő Pampers pelenkát javasolt egy pár hétig.Míg a köldökcsonk le nem esett azt használtam.2-es méretet vettem,80 db volt benne.(két hét alatt elfogyott.)Az első hetekbe rengeteg kell,utána csökken a használt(főleg kakis)pelenkák száma.A szülészeten Liberót használtak.
Utána a Lidl-s pelenkára tértem át,mert olyan mint a Pampers,csak olcsóbb.
Hát ennyi csomag lehet kezdésnek elég is lesz :)Mi nagyon sokat kaptunk a látogatóktól is,2-3 hónapig nem is kellett vennem és folyton azt néztem,hogy nem e nőtte ki őket :)
Ami nálunk bevált az a dm-es pelus 100db 4000Ft de ha regisztrált vagy megvásárolhatod -25%-os kuponnal,így sokkal olcsóbb. Egy márkából elég ha egyet veszel,mert majd idő közben rájössz,hogy nálatok melyik válik be.
Könnyű szülést!
már jó, hogy van 2 féle, majd kipróbáljátok, megtapasztaljátok, melyik válik be.
nálunk a Dm-es Babylove vált be a leginkább, ez olcsó is és jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!