11 hós babának anyatejből (fagyasztottból) hogyan készitsek tejberizst? Izesitsem vagy édesitsem valamivel?
Figyelt kérdés
Vacsorára szeretném adni2011. júl. 25. 19:01
1/6 anonim válasza:
A rizst dupla mennyiségű vízben jó puhára főzöd (kerek szemű rizs kell, a másik, nem jó!), majd ha kész, felöntöd langyosra melegített anyatejjel. Ezzel főzni már nem szabad! Ha kell, turmixolod, bár 11 hónaposan már elvileg szükségtelen.
2/6 A kérdező kommentje:
jázmion rizsem van itthon, vegyek másikat?
2011. júl. 25. 19:06
3/6 anonim válasza:
nemtudom miért kéne kerek rizs, a jázmin tökéletes
4/6 anonim válasza:
Mert a kerek rizs puhábbra fő, a jázmin soha nem lesz pépes, ragacsos..
5/6 anonim válasza:
nem is kell pépesnek csak puhának lennie
6/6 anonim válasza:
Szeretem, mikor h.lyeségeken akad fenn valaki.. Számomra a tejberizs igenis, pépes, kissé a rizottóra emlékeztet. Ahol eddig ettem és amikor csak csináltam, mindig ilyen. Persze, ha te úgy szereted, hogy külön állnak a szemek, az is ok. Csak ez a kötözködés... Tudod, ízlések és pofonok...
De a kedvedért kerestem egy receptet, ami a valódi főzéstechnikát írja le: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!