Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi gyümölcsöt rakjak el...

Mennyi gyümölcsöt rakjak el télire a babámnak?

Figyelt kérdés

3 hónapos, anyatejes a lányom, még nem kezdtük el a hozzátáplálást, de raktam el 400 ml őszibarackpürét, és kb. 1 kiló meggyet, az anyatejet is ott tárolom, nekünk 1-2 kiló cseresznye, húsok...stb Nem fér több! Ez a lényeg. Ennyi gyümi anyatejjel hígítva jó, ha 1 hónapig kitart. Utána vegyek üvegeset? Ti hogy oldjátok meg?

Első babás anyuka

2008. szept. 16. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb. 5 kiló őszibarackot raktam el a lányomnak aki a napokban lesz 4 hónapos! Meg 2 kiló szilvát, de lehet, hogy abból még veszek! Hétvégén néztem az áruházakban is lehet kapni fagyasztott szilvát és őszibarackot, vagyis ha nem lenne elég hely a fagyasztotokban akkor meg lehet venni is majd télen, jóval drágább lesz, de legalább nem lesz egyhangú és ismeretlen nyárra ezek a gyümölcsök!

A második kérdésre a válasz, ha nem akarsz eltenni gyümölcsöt, akkor szerintem jó a szezonális gyümölcs is, alma főleg, a körte is a citrusokkal meg vigyázni kell nekem a védőnő mondta, de engem nem érdekel, azt is fogok adni, mert a banán hasfogó!

Az első válaszolónak is írom, de oda is bemásolom majd ugyanezt a választ!

Nagyon boldog babázást kívánok majdnem 4 hónapos anyuka!

2008. szept. 16. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2008. szept. 16. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
szívesen!
2008. szept. 16. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!