4 hós fiam feje asszimmetrikus, formálható még?
Figyelt kérdés
Születésétől kezdve csak a jobb cicit fogadja el és éjszaka is a cicin, mellettem alszik el. Most vettem észre- nagyon megijedtem -, hogy asszimetrikus hátul a buksija, gondolom a fentiek miatt. Mennyire alakítható még? Mit tehetek ellene?2010. márc. 26. 07:58
1/4 anonim válasza:
Igen. A kiságyban az ellenkező irányba fektesd. Ugye ha jobb cici van, akkor a ball oldalt nyomja a koponyáját. Ezért a kiságy ball vége felé nézzen a buksija. Így ha ott van valaki felette jobbra fordítja a fejét. Szoktasd a kiságyában és ne a cicin aludjon el. Szoktasd önálló alvásra.
2/4 Vilcsianyuja válasza:
Az én kislányomnak (3,5 hós) nyaki ferdeség miatt van enyhe asszimetria a kis fején. A fülei is máshogy állnak, a gyerekorvos pedig 3 hós kontrollon felemelte a Vigantolt 3 cseppre, mert a jobb oldalán kicsit felpuhult a koponyacsont. A kiságyba mindig úgy teszem, hogy lehetőleg jobb oldalt semmi érdekes ne legyen, és egy hengerbe tekert pelust is rakok a fejéhez, hogy inkább balra forduljon (ez általában persze nem akadályozza meg a kis cserfest ;o) ), meg a játékokat is mindig a bal oldalához pakolom. A szoptatást próbáld meg úgy, hogy te ülsz, a gyerkőcöt meg magad mellé párnára rakod úgy, hogy a hónod alatt van a törzse, a lába meg már a hátad mögött. Így elérheted, hogy a másik oldalán feküldjön szopi közben. Az éjszakai fekvő cicizésre sajnos ez nem alkalmazható, de esetleg le kellene szoknotok róla (már nem az éjszakai cicizésről, hanem az ágyban fekvős cicizésről).
3/4 anonim válasza:
nem lapos esetleg hátul?Ha az,akkor megnézetném,mert lehet,hogy nem elfeküdte,hanem más az oka,mint nálunk volt.Ha érdekel,írj emailt.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat! A játszóágyát már átrendeztem, és egy kemény éjszakán már túl vsgyok , de kitartok!:)
2010. márc. 27. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!