Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós fiam feje asszimmetrikus...

4 hós fiam feje asszimmetrikus, formálható még?

Figyelt kérdés
Születésétől kezdve csak a jobb cicit fogadja el és éjszaka is a cicin, mellettem alszik el. Most vettem észre- nagyon megijedtem -, hogy asszimetrikus hátul a buksija, gondolom a fentiek miatt. Mennyire alakítható még? Mit tehetek ellene?
2010. márc. 26. 07:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. A kiságyban az ellenkező irányba fektesd. Ugye ha jobb cici van, akkor a ball oldalt nyomja a koponyáját. Ezért a kiságy ball vége felé nézzen a buksija. Így ha ott van valaki felette jobbra fordítja a fejét. Szoktasd a kiságyában és ne a cicin aludjon el. Szoktasd önálló alvásra.
2010. márc. 26. 08:43
 2/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
Az én kislányomnak (3,5 hós) nyaki ferdeség miatt van enyhe asszimetria a kis fején. A fülei is máshogy állnak, a gyerekorvos pedig 3 hós kontrollon felemelte a Vigantolt 3 cseppre, mert a jobb oldalán kicsit felpuhult a koponyacsont. A kiságyba mindig úgy teszem, hogy lehetőleg jobb oldalt semmi érdekes ne legyen, és egy hengerbe tekert pelust is rakok a fejéhez, hogy inkább balra forduljon (ez általában persze nem akadályozza meg a kis cserfest ;o) ), meg a játékokat is mindig a bal oldalához pakolom. A szoptatást próbáld meg úgy, hogy te ülsz, a gyerkőcöt meg magad mellé párnára rakod úgy, hogy a hónod alatt van a törzse, a lába meg már a hátad mögött. Így elérheted, hogy a másik oldalán feküldjön szopi közben. Az éjszakai fekvő cicizésre sajnos ez nem alkalmazható, de esetleg le kellene szoknotok róla (már nem az éjszakai cicizésről, hanem az ágyban fekvős cicizésről).
2010. márc. 26. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
nem lapos esetleg hátul?Ha az,akkor megnézetném,mert lehet,hogy nem elfeküdte,hanem más az oka,mint nálunk volt.Ha érdekel,írj emailt.
2010. márc. 26. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat! A játszóágyát már átrendeztem, és egy kemény éjszakán már túl vsgyok , de kitartok!:)
2010. márc. 27. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!