Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után nehezebben formálh...

Szülés után nehezebben formálható az alsó has?

Figyelt kérdés
Nekiálltam tornázni, hogy picit formálódjak. Az kis úszógumim kezd apadni, de az alsó hasam úgy érzem, ugyanolyan löttyeteg, mint előtte. Türelmetlen lennék?
2009. okt. 16. 10:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Én szülés után azonnal tornázni kezdtem de nem sok eredménye lett. A gerincem annyira fájt a rengeteg felüléstől, hogy abba kellett hagynom. Most 7 hós a lányom és 2 kg felesleg van rajtam. Magától lement, de még egy kicsit löttyedt a hasam, a barátnőm azt mondta h 12-14 hónap után leszek megint ugyanolyan formában mint terhesség előtt, addig minden hiába. igazából a bőrnek kell regenerálódni. Kíváncsi leszek, hogy ugyanolyan kockás lesz e hasam mint azelőtt...
2009. okt. 16. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!