Teszveszen áruló Anyukák! Ti is nehezebben adtok el mostanában dolgokat?
Vagy csak nekem nem megy... :(
Pedig nem kérek értük szerintem sokat... Csak egy példa: Elszeretnék adni pelenkatároló kukát,de már olyan alacsony az áruk,hogy nekem kell fizetni,hogy odaadhassam valakinek.
Szia!
Én meg épp vennék pelenkakukát, de szerintem meg drágák. 4500-ért már újat kapok (zacsival együtt), a használtakat meg 2500-3000 ért árulják. Ha ehhez hozzáveszem a postát, meg azt, hogy kell bele kazetta is, máris megéri jobban az új.
Sőt, láttam olyat is, hogy 6000-ért árulják a használtat!
Ruhákkal is úgy vagyok, mint vásárló, hogy eleve sokallom pl. farmerért az 1200-1500 Ft-ot, és ehhez is még pluszba jön a posta.
Sajnos ami olcsóbb cucc,az hányásul néz ki, még fotón is lerí, hogy szanaszét van hordva. Ami meg jó állapotú cucc, egyből elszánt árakat kérnek érte.
Ha nem kel el az áru, akkor nyilván mégsem megfelelő az ár. Minden annyit ér, amennyit megadnak érte.
Teszvesz baromi sok a megfigyelő. Mondjuk vásárló csak néha néha akad.
Pedig én szinte már ingyen adom az új vagy egy-két alkalommal hordott csodaszép kisruháinkat. Csak szabaduljak tőlük...no meg abból a kis pénzből gondoltam beszerezni nagyobbat a saját lányomnak.
Pl új body 300-350, hímzett bélelt nadrág 400 mégsem kell a kutyának sem :( Pedig márkásak, nem agyonhasználtak, mert havonta 5-6 cm-t nőtt a kicsim így mindent villámgyorsan kinőtt. :(
Vaterán én ahogy néztem a mi méretünkben szinte nincs is választék és eszméletlen drága az is...mint a boltban az új
Első vagyok.
Kb 86-os méretig nagyon nehéz eladni a ruhákat,mert rengeteg új vagy szinte új kis méretű babaruha van fenn,a csecsemők nem tudják elhordani,nagyon jó állapotban maradnak-ezért nem kapkodnak utána,hatalmas a választék.Aztán 92-es méretnél átfordul a dolog,azokat már nagyon keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!