Baba mellett mennyire lehet elmenni pl egy jógázásra?
Figyelt kérdés
Az anyukának, úgy hogy napközben csak ő felügyel rá. Más nem tud segíteni.
El lehet altatni adott időre? Átaludná?
2016. jan. 7. 20:46
31/33 anonim válasza:
En sokat eljartam itthonrol, mig pici volt addig a babammal (aerobik,fodrasz,vasarlas),mikor nagyobb lett akkor meg apukaval volt,van mikor "torodok magammal meg a lelkemmel" ,ettol fuggetlenul en imadok is vele lenni,vasarolni mindig egyutt jarunk. En meg akkor is aggodok ha az apjaval vannak ketten (pedig szuperul ellatja a gyermekunket). Mikor pici volt a szemetet sem vittem ki fel eves kora elott es utana is csak vele. Magadtol is tudnod kellene h nem hagyhatod egyedul. Ha nem tudod,nem erzed az anyai osztonokben akkor meg nem ertel meg az anyasagra!
32/33 A kérdező kommentje:
"nem ertel meg az anyasagra"
Ezzel tisztában vagyok.
Csupán annyi érdekelt, hogy mennyit hogyan alszik stb., de ezt már elmondtam.
2016. jan. 8. 14:03
33/33 anonim válasza:
Nem gond! Majd megfogsz! És ha lesz babád,érezni fogod h nem szabad otthon hagyni. Sőt... nem is tudnád! Félteni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!