Baba mellett mennyire lehet elmenni pl egy jógázásra?
Az anyukának, úgy hogy napközben csak ő felügyel rá. Más nem tud segíteni.
El lehet altatni adott időre? Átaludná?
És ott hagynád egyedül a lakásban amíg te elmész jógázni?
A baba sokat alszik, egy idő után beáll 2-re a napi alvása, délelőtt és délután, aztán csak 1 ebéd utáni. Ez általában teljesen kiszámítható. Szóval OTTHON vagy ha VALAKI VAN A GYEREKKEL, akkor kivitelezhetőa jóga, na de otthon hagyni egyedül ugye nem akarod?...
Köszönöm.
És mondjuk boltba hogy megy az akinek nincs segítsége?
Van baba-mama jóga/torna.
Boltba két módszer van: babakocsi vagy kendő/hordozó/mei-tai segítségével magadra kötöd.
Hát babával.. Nem értem mi a komplikált a boltba menetellel. Amíg mozog alatta a babakocsi nem szoktak felkelni. Ha meg ordít babakocsiban mint az enyém, hordozókendővel még kényelmesebb. Ha meg nagyobb lesz úgy is elvan a boltban is.
A jóga meg ki tudja.. amíg kicsi és jó alvó lehet alszik közben de nem értem hogy gondolod, otthon hagyni semmiképp, ha magaddal viszed lehet aludna amíg pici, de lehet, hogy nem. Az enyém amíg aludt babakocsiban sem tudtam vele úgy bemenni valahova, hogy meg is áll a babakocsi alatta mert azonnal felkelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!