Mit csináljak másként? Miért viselkedik úgy mint aki nem szeret?
Nem rontasz el semmit.
Fiam is ilyen. Most 3 éves, soha, de soha nem volt bújós, tolt el magától. Kb fél éve van az, hogy néha hozzám bújik. De ennyi. Azt már sokszor mondja, hogy szeret, de nem az a bújós fajta, ölelgetni sem lehet. :)
Lányom teljesen más, ő 15 hónapos, mindig bújós volt. Amióta járni tud (1 éves kora óta) , játék közben is sokszor idejön hozzám és hozzám bújik. :) Ő meg ilyen fajta.
Ezen ne szomorkodj. :) Kisfiad nem bújós fajta. Lehet nem is lesz az, de lehet majd változik. :) Nyugi! :)
Mert egyszerüen nyugalmat akar. Fektesd be az ágyába és hagyd elaludni. Igen sok gyerek nem szereti, ha az anyja folyamatosan "rátapad", igénye van egy kis nyugalomra.
HA hagyod, akkor idövel LESZNEK meghitt, összebújos PILLANATOK, de nem nonstop napi 24 órában!!!!
Mintha magamat olvasnám 2,5 évvel ezelőtt. Ugyanígy voltam. A gyerekem kb leszarta, hogy vagyok (már bocsi) :) Azóta rájöttem, hogy ő ilyen. Nem az a bújós fajta. Most már előfordul, hogy odajön, megölelget, de csak ripsz-ropsz, mert nem ér ő erre rá! :) Ha sokat bújik, elgondolodok rajta, hogy nem beteg-e véletleül. :) Viszont sokszor mondja, hogy szeret, hozzám jön ha valami bátja, valamit beütött, minden reggel befekszik mellém az ágyba, együtt nézzük a mesét.
Szeret ő hidd el, csak még igazából ki se tudja mutatni, meg azt se tudja mi az. Türelem :)
Nem istudom mit kell tennie egy anyának ahhoz, hogy ne szeresse a gyereke, szóval nyugi. Tudom, hogy rossz, mert én is folyton szeretethiányos vagyok, de ezt máshogy kell egyenlőre kiélned! :)
Az en kisfiam most 1 eves, mostanra normalizalodott a helyzet. Az elso 6 hetben nagyon hasfajos volt sokat sirt, nalam meg sem nyugodott csak anyukamnal (segitett az elso 2 hetben). Azutan is nagyon nyuzsgo baba volt, sosem tudtam ugy igazan magamhoz olelni mert ugyanazt csinalta mint a te babad. Mindig kezben alud el, a kisagyban sirt, megis kesz kinszenvedes volt 10-15 az elejen amig ringattam, mind szokott ki a kezembol. Ugy 8 honapos kora korul van az hogy hiaba foglalkozik mas vele hiaba erzi jol magat, ha meglat egybol jon hozzam, megolel, es tatogo szajjal ad puszit. Barki jon hozzank akit szeret (mama-tata) nagy a boldogsag de mar jon hozzam. Nem tudom hogy mi valtozott benne vagy bennunk, en ugy erzem semmit nem csinalok maskeppen.
Hidd el nagyon egyutt erzek veled, nekem kesz kinszenvedes volt az a 8 honap. Nem ereztem magam jo anyanak, sot neha meg buta fejjel merges is voltam ra, ami miatt nagyon szegyenlem magam. Ez nagyon rossz erzes egy anyanak, ha a gyereke nem buj hozza, nem erzi azt hogy szuksege van rad, de hidd el nagyon nagyon szeret teged, es hiszem, hogy te is rossz emlekkent fogod fel ezt az egeszet par honap mulva. Sok sok kitartast neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!