Miért nem tud rendesen aludni és enni 2hetes picurkám? Mi baja lehet? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz alvó,nappal alig alszik ha még is max 20perc múlva felkel. Álmában állandóan rúgkapál,és nyűgösködik. Az éjszakák sem jobbak. Ölben és cicin elalszik,de ha leteszem mindég felkel és ordít. Úgy hogy belevörösödik és megfeszül. Evés közben nagyon mohó,sokat csuklik és néha úgy zihál hogy rossz hallgatni. Sokszor ki is jön belőle a tej. Pedig büfiztetem. Állandóan a cicin lógna és ha nem veszem fel ordít. Én már teljesen kivagyok,nem lehet tőle egy percet sem pihenni és a hátam is nagyon fáj. Néha már enni sem tudok. Mit tehetnék???2010. márc. 25. 16:10
1/11 anonim válasza:
Fáj a pocakja szerintem. Próbáld evés közben többször büfiztetni, és ne vedd fel, ha sír, hanem feküdj mellé, és tedd köré a kezed a másikkal meg lökdösd a popsiját. Úgy fogja érezni, hogy ringatod. A hasára meg javaslom a masszázst, a tornáztatást, és fektesd hasra, ha leteszed aludni.
2/11 anonim válasza:
Vegyetek még cseresznyemag párnát, a dm-ben lehet kapni. az is nagyon jó. Meg kérdezd meg a patikában, hogy ilyen pici babának mit ajánlanak.
Jobbulást, és boldog babázást!
*A*
3/11 anonim válasza:
én két dologra tippelek.vagy a hasa és büfizni kell neki vagy még éhes.biztos vagy benne h eleget eszik?az én Picim akkor szokott igy sírni h bevörösödik megveszül és potyognak hozzá a könnyei ha még éhes.ha a hasa fáj akkor magasan tedd fel a válladra h nyomja a hasát könnyen jönnek aa büfik is és ha akkor megnyugszik nem sír vagy ha sír is de szünetet hagy közte tuti h a hasa.ha folyamtosan sír akkor éhes.én ezt vettem észre a babámon aki 4 hetes.de mindenképp azzal kezd h tuti eleget eszik-e pl mérleg..remélem segítettem.
4/11 A kérdező kommentje:
A baj az hogy ha cicire teszem bealszik,és nem szopizik. Ilyenkor akármit csinálok vele nem reagál,1-2 szívás után abbahagyja. De mihelyst leteszem nyekereg,majd ordít. Majdnem egész nap a cicin lóg,csak így nyugszik meg.
2010. márc. 25. 17:06
5/11 A kérdező kommentje:
Már 2napja folyamatosan pukizik,úgy hogy felhúzza a lábait és kicsit erőlködik. Ez lehet hasfájástól?
2010. márc. 25. 17:09
6/11 anonim válasza:
Ez egyértelműen hasfájás. Amit még megpróbálhatsz azon kívül, amit írtak előttem, az az Infacol. Nekünk nagyon sokat segített, sőt, a mai napig tápszer előtt még adok neki, pedig már 6 hós.
És ami még fontos: tényleg tedd hasra! Kisfiam pl. csak úgy tud aludni azóta is, és ő is hasfájós volt. (B)
7/11 anonim válasza:
És még valami: van babapocak-krém, amivel lehet masszírozni a pociját (ánizsos), és az szélhajtó hatású. Az is nagyon jó ám. Egyébként eszembe jutott, hogy van, akinek nem az Infacol, hanem az Espumisan válik be. Ki kell próbálni valamelyiket. (B)
8/11 A kérdező kommentje:
Ezt a szert recept nélkül is meg lehet venni?
2010. márc. 25. 17:34
10/11 anonim válasza:
Ezeknek egyébként az a lényegük, hogy a belekben lévő sok apró buborékból nagyobbakat csinál, ezért könnyebben tud a baba pukizni tőle. Jobbulást nektek! (B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!