Mi kell a nagymamához ha jön az unoka?
Figyelt kérdés
Anyósom megkért, hogy vegyünk nekik (ők fizetnék) etetőszéket meg babaágyat, hogy ott tudjuk majd hagyni az unokát. Nos én ezt elég korainak érzem, főleg hogy egyenlőre (értem ezt fél éves kora előtt) nem szeretném magára hagyni a babát, ha meg pár órára kéne csak vigyázni, jobb szeretném ha feljönnének itthonra és itt vigyáznának rá. Nem szeretném csak azért majd pár hónaposan engedni ott aludni, hogy ne bántsam meg. Én meg itthon izgulnék. Szerintem fél éves kora előtt "csak úgy" nem kéne ott aludnia a babának, pici hozzá. Mondtam, hogy ha náluk ennénk és utána ott aludna el akkor tökéletesen elalszik majd a mózeskosárban is, nem kell azért hozzájuk babaágy, de láttam hogy nem tetszett neki, mert azt szeretné ha ott hagynánk.2016. jan. 2. 18:12
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Remélem minden rendben lesz és összecsiszolódunk e téren is majd :)
2016. jan. 3. 07:58
12/12 anonim válasza:
A férjem szüleinél is van kiságy, de egy jó darabig biztos nem fog ott aludni a gyerek (6hónapos). 5 km-re laknak. Nálunk az a gond hogy azt hiszik nekik szültem gyereket. Örülök hogy ennyire szeretik de jóból is megárt a sok. Sajnos olyanok mint a matrica, annyira tapadnak. 2naponta meg nézik skypeon, olyankor nem hallok mást csak "ögye mög a mama" stb.stb. úgy érzem megfolyt a rajongásával. Az utolsó hetekben minden nap hívogatott hogy "Mikor szülünk? Mikor szülünk??" (Max én szülök de mindegy) és miután megszületett egyfolytába jönni akartak, szoptatás közbe berontott meg ilyenek ááá. Minden nap írt sms-t ennyit: "írj fürdetés után" komolyan mondom senkinek nem kívánom ezt a fajta nyomulást, jó hogy nem már nekem kellene mennem láthatásra a kicsihez hozzájuk. Ne haragudjatok, muszáj volt leìrnom 😢 Kedves kérdező a te döntésed hogy hogy szeretnéd ha megszületik, de mindez csak akkor dől el ha tényleg kint lesz. Igaza van annak aki írta hogy attól fog hogy szeret majd aludni a pici, rajtad vagy kiságyba stb. De ha túlzásnak érzed amit szeretnének akkor kérd meg őket hogy tartsák tiszteletbe amit TE akarsz. Ha nem akarod náluk hagyni, ne tedd. A TE érzésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!