Vásárlásmániás nagyi. Szóvá tegyem, vagy csak mosolyogjak?
A vőlegényemmel van egy 2 hónapos kislányunk. Viszonylag fiatalon lettünk szülők (Ő 21, én 19 éves vagyok) és a vőlegényemnek van egy 4 éves féltestvére az anyukája többedik házasságából. A vőlegényem anyukája elég divat- és vásárlásmániás, szóval a kislány fél évesen úgy nézett ki, mint egy mini modell, rengeteg ruhája van a mai napig és csak a legjobb tervezőktől (külföldön élünk, itt nagyobb a választék).
2 hete áthozatta az összes babaruhát, kiscipőt és mikor megláttam a sok dobozt, azt hittem, hogy elájulok. Mert mondta, hogy majd átküldi őket, de én azt hittem, hogy pár bodyról van szó, nem 4 ruhásszekrénnyi ruháról, amik között elég sok olyan van, amiről az árcédulát sem szedték le.
Azt hittem, hogy ennyi lesz, de nem. Folyton vesz valamit, tegnap vett egy kabátot, meg 2 ruhát, hogyha megyünk síelni, legyen rajta valami új. Ma telefonált, hogy elmesélje, milyen édes dolgokat rendelt.
Tudom, hogy örülnöm kéne, hogy ilyen és nem az a típus, akitől menekül az ember. De ha ezt így folytatja, megfulladunk a babaruhákban. Nem az a sértődős fajta, de megbántani sem szeretném.
Örülj neki! Bárcsak hasonló nagyink lenne...
Fogadj el mindent, és, ha kinőtte adakozd el a rászorulóknak, erről a nagyinak nem kell tudnia. És legalább jót is cselekedsz.
Úgy látszik a mami nem tud mit kezdeni a pénzével, de az egészben az a legjobb, hogy eszébe jut, hogy nagymama és van unokája, akire el tud verni egy tetemes összeget. Gondolom ezenkívül költ magára is bőven.
Szerintem örülj neki. Ami tetszik tartsd meg, ami nem, vagy ha már kinőtte azt meg ajándékozd el, vagy add el és vegyél későbbre cuccokat a babádnak.
Nálunk sajnos nem ilyen a nagymama, szerintem 2 badyt nem vett eddig az unokáinak, persze nem is várom el, de nem is nagyon jön játszani velük, vagy játszóterezni se. Viszont 3 havonta megy külföldre pihenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!