Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőtök vásárlásmániás lenne?
Az a helyzet, hogy imádok vásárolni.
Szeretem a márkás, designer dolgokat, de simán vásárolok a "plázaboltokból", mint pl. az Inditex üzletek, Mango, Tally Weijl, stb.
A barátom nem tudja, hogy mekkora a gardróbom és hogy mi a kedvenc időtöltésem.
Kíváncsi vagyok, hogy titeket zavarna-e, vagy úgy lennétek vele, hogy ez mindenkinek a magánügye.
17/L
Ameddig a saját maga által megkeresett pénzből és ép ésszel teszi ezt, addig teljesen rendben van.
Nem szeretem a mókud típusú embereket, ha ép ésszel belátja, hogy mi az, ami már csak limlom, és meg is szabadul tőle, akkor hajrá.
Ebben a korban még fel se merül a közös kassza ugye.
Én, ha ffi lennék, mondjuk nem örülnék neki, mert sok jót nem vetít előre, de míg a magáét költöd és a kapcsolat rovására sem megy...
Semmi gond nincs ezzel amíg a saját pénzedet költöd. :)
17 évesen meg nem hiszem hogy közös lakásban/ albérletben élnétek együtt, mert abban az esetben már más a helyzet ha vásárlás mániás vagy. Az utóbbi esetben szokott jelentős veszekedéseket szülni egy KOMOLY élettársi kapcsolatban. De ez a te korodban még tárgytalan egyenlőre.
27 F
Engem azért zavarna (még akkor is, ha mondjuk a diákmunkával megkeresett pénzét költné rá a barátnőm, nem pedig a szüleitől kapott zsebpénzt), mert a vásárlásmánia, vagyis a kényszeres vásárlás egy pszichés függőség.
Nem simán egy probléma, hanem egy probléma tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!