Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mit csinálnátok ha barátnőtök ilyet tenne?
Egyik hétvégén megbeszéltük hogy együtt leszünk én mindent beleadtam hogy a legjobb legyen. kidíszítettem a szobát gyertyákkal, a kedvenc édességét készítettem elő pezsgővel és eperrel, még vettem masszázs technikákat egy rokonomtól hogy okozzak valami extra meglepetést. Erre mikor elérkezett a nap eljött hozzám barátnőm majd közölte 20 perc után hogy elugrik egy picit a barátaival bulizni. és valamikor éjfél után ért vissza. Én türelmes vagyok de ez nekem rosszul esett hogy nem érzi a dolgok súlyát :/
26/F
Nő vagyok, én ilyet sosem tennék. Ha a párommal megbeszéljük előre, hogy együtt töltjük az időt, akkor bizony nem szervezek rá más programot is - vagy ha valami mégis közbejön, azt nem a találkozó kellős közepén mondom, hanem jóval előtte, hogy esetleg áttegyük máskorra az együttlétet.
Mondjuk ilyen helyzetben még az is elképzelhető, hogy megkérdezem a páromat, van-e kedve bulizni menni a barátaimmal: ha nincs, nem megyünk, ha van, akkor megyünk, együtt.
Ez a "viszonoznám" dolog a legócskább játszma. Ne menj bele.
Közöld vele, hogy mit érzel a cselekedete hatására. Ha van benne empátia, akkor megérti, és minimum tapintatosabb lesz. Ha nincs, nem érdemes vele hosszú távon tervezni.
Sztem icipicit túlspiláztad, viszont ez taplóság volt mképp a részéről:(
Mondtad neki legalább?
Basszus! ha az én pasim ennyire kitenne magáért :O a hetedik menyországban járnék!!!!! dehogy érdekelne bulizás, főleg másokkal!!!
az a lány nem érdemel meg Téged!
Nem túloztad el a dolog súlyát!
Fordított helyzetben egy nőnek is így esne....
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!