Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mit csinálnátok ha barátnőtök ilyet tenne?
Egyik hétvégén megbeszéltük hogy együtt leszünk én mindent beleadtam hogy a legjobb legyen. kidíszítettem a szobát gyertyákkal, a kedvenc édességét készítettem elő pezsgővel és eperrel, még vettem masszázs technikákat egy rokonomtól hogy okozzak valami extra meglepetést. Erre mikor elérkezett a nap eljött hozzám barátnőm majd közölte 20 perc után hogy elugrik egy picit a barátaival bulizni. és valamikor éjfél után ért vissza. Én türelmes vagyok de ez nekem rosszul esett hogy nem érzi a dolgok súlyát :/
26/F
"igen"
Ez alapján nem igazán állna meg előttem. Nem szoktam ilyet mondani, de ilyenkor ildomos elgondolkodni.
Mondjuk, hozzá kell tennem, hogy a feleségemnek is volt ilyen időszaka, de akkor éppen totális mélyponton volt a kapcsolatunk, és az ő élete is. Igazság szerint akkor egyáltalán nem volt ura a döntéseinek, és azóta is teljesen összeszégyelli magát, ha feljön témába az az időszak. Arra akarok kilyukadni, hogy lehet, egyszerűen csak nem tudja, mit csinál.
Persze, részedről ez lehet mindegy is, hiszen ettől még ugyanolyan szar. Le kell vele ülni beszélgetni, de nagyon-nagyon komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!