Mennyit utaztok, wellnesseztek babával/baba mellett?
Nagynéném szerint mi túl sokat vagyunk távol és ez nem egészséges dolog...
Szóval egy kis viszonyítási alap kellene, mert ők meg sehova nem mozdulnak ki, szóval még egy délutáni sütizésre is 2 napig készülnek.
Most 14 hós. Eddig kétszer voktunk vele wellnesezni, most januárban megyünk harmadszor. (Először 7 hónaposan.)
Nélküle egy éjszakara mentünk el egyszer wellnesezni, ill egy másik éjszakara, mert vidéki esküvőre voltunk hivatalosak, mindkétszer megőrültem a hiányától:) minden percben csak rá gondoltam:)
Hazáèrve az autóból kiszállva futva mentem a bejárati ajtóig:)
Ismerek egy párt, kb. minden 2. hétvégén mennek valahová (wellness, kirándulás, egyéb programok) a baba 2 hónapos kora óta (most 1,5 éves). Ők előtte is ezt csinálták, így érzik jól magukat.
Szerintem nincs erre egy bevált recept, vagy egyetlen helyes válasz, mindenki csinálja, ahogy neki jó, ti nyugodtan utazzatok, nagynénéd meg maradjon otthon, ha neki úgy jó. Kedvesen, de határozottan meg lehet neki mondani, hogy mindenki a saját családjával és saját szokásaival foglalkozzon, nem vagytok egymás bőrében.
Mi 2-3 hetente jártunk kirándulni, általában fél napokra, illetve 2-3 havonta utaztunk el egy hétvégére, illetve néha 1-1 hétre. Most várjuk az első babánkat, és fontosnak tartjuk, hogy változatos ingerek érjék, így ezt szeretnénk folytatni, amennyiben ez nekünk is örömet okoz továbbra is, és kiegészíti a pihenést, nem pedig akadályozza. Ami a szülőt kiegyensúlyozottá teszi, az általában a gyereknek is jó.
Évente 2-3 alkalommal megyünk vidékre szállodába, van hogy wellnesezni, van hogy kirándulni-városnézni. A nagyobbik gyerekünk 7 hónapos kora óta megyünk, most már ketten vannak, de mindenhova jönnek velünk, külföldre is. Épp a minap számoltuk össze a 6 évessel, hogy eddig hány országban járt. Hát, nem kevés. Fél-1 napos kirándulásokra 2-3 hetente megyünk tavasztól-őszig.
Amióta megvannak nélkülük még nem utaztunk el.
Mi egy évben 2-3x megyünk wellnesselni, plusz egy nyaralás. 4 éves a nagy, 3 hónapos a kicsi. Mindig visszük őt ill. most már őket. Pont holnap megyünk megint 4 napra.
Gyerek nélkül egyszer voltunk két nap, egy éjszakát, mert a férjemnek munkaügyben el kellett utazni és mondta,hogy akkor menjek el vele, csináljunk egy kis romantikát. Igazából a nagy volt nélkülünk! :) Nyáron anyósomék elvitték 3 napra wellessezni.
De mi alapból menős család vagyunk! A nagyon látom,hogy annyira nagy gond nincs belőle, mert imád menni.
Soha életben nem voltunk wellnesselni. Kirándulni járunk, nyaralni belföldön, 3-4 napra.
7, 12 és 16 évesek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!