Mennyi szórakozás jut nektek, szülőknek a baba mellett? Mikor állt be a rendszer?
Mikor kiderült, hogy gyerekünk lesz, tudtuk azt, hogy nem akarunk olyan szülők lenni, akik ki sem lépnek a házból, mert "jaj, a baba...". A barátomnak azért könnyebb a dolga, de már nekem is sikerült eljussak a szépségszalonba egy fél napra, hétvégén pedig megünnepeltük az egyik barátnőm születésnapját.
A legjobb barátnőimnek is van babája, így velük naponta találkozunk, elmegyünk a picikkel sétálni, közben beülünk egy gyors kávéra, vagy enni valamit valahol, esetleg valamelyikünknél vagyunk. De azért más a babákkal, mint nélkülük.
Nálatok mennyi "felnőtt" szórakozás jut?
Mikor? Előre megbeszélitek, hogy egy hónapban X este, vagy hogy?
Pont elég szerintem.
Bár nálunk már két gyerek, a pici két hónapos. Mivel kizárólag tápszeres és könnyebben rá tudom hagyni apára. Heti egyszer van egy csajos este, ez azt jelenti,hogy a barátnőkkel 6-8-ig beülünk valahova vagy egy üdítőre, vagy egy pohár borra. A férjem heti két este hódol a hobbijának, ill. néha beugrik egy sörre a haverokkal. Nem éjszakába nyúlóan, de nemrég pl. meccsen voltak és buliztak is utána. Engem nem zavart ez sosem. Nem heti szinten megy.
De mi a nagyot is vittük, mindig mindenhova. 5 hónap volt, amikor wellnessezni mentünk. Alapból sem vagyunk otthon ülősek, illetve nagy a baráti kör is.
Meg szerencsére van nagy szülői segítség is.
Nincs rendszerünk, mindig megbeszéljük ha valami jó programlehetőség adódik. Most elég sok van: karácsonyi vásár barátnőkkel, munkatársakkal, karácsonyi céges buli, korcsolyázás, mézeskalács-sütés - bár ez utóbbira valószínűleg viszem a lányom is.
De a január-február kevésbé lesz zsúfolt, aztán ha kijön a jó idő akkor megint többfelé megyünk majd.
a férjem két hetente eljár estére a barátaival mert igényli..mehetne hetente is, de nem igényli annyit. Nekem a séta a szórakozásom, mert tanulok a gyerek mellett, este és nap közben mikor alszik így nem igen jut idő szórakozásra...de én nem is vagyok az az eljáró típus, ha el is járnék csak a lányom járna a fejemben. Szóval mi így.
1,5 hós a lányom.
Egyébként kb. fél éves korától áltt be a napirend, azóta van tervezhető szabadidőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!