Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy birjátok? Mármint az...

Hogy birjátok? Mármint az anyaságot. Elegem van, borzasztóan utálom hogy néha egész nap nyűgös 10 hónaposommeg hogy minden egyes nap hajnalban kel. Már este 7kor megyek aludni! Tényleg csak én érzek igy? Elmúlik ez?

Figyelt kérdés
...ráadásul jön a tesó is ősszel,fogalmam sincs mi lesz velem,azt érzem sokszor hogy semmi idegzetem,és kedvem hozzá...:-(( és ez nem időszakos,mert lassan 2 hónapja nagyon sok ilyen rossz pillanatom van.
2010. márc. 25. 09:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%

KIARTÁS LÁNYOK MINDENKINEK!

Örüljünk,hogy csodaszép,egészséges gyermekeink vannak,tudom sokszor nehéz velük. Elsővel én is úgy éreztem mintha bezártak volna,sírtam,hogy szeretnék menni dolgozni. Aztán 2 éves kora körül megőrültem,hogy kell teso. IMÁDOK újra babázni!

Szeressétek a csemetéket,a pocaklakokat is!!!!!!!!

2010. márc. 26. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!