Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez? : ha fáradt 6.5...

Mi lehet ez? : ha fáradt 6.5 hós babám és a tiny love elefánttal játszik, akkor sír, vinnyog közben, de ha elveszem tőle, akkor mással csendben eljátszik?

Figyelt kérdés
pedig szerintem szereti, sőt ha odébb teszem és meglátja, megy oda érte, és kezdi megint rángatni és nyüszögni hozzá...
2010. márc. 24. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
neki panaszkodik?
2010. márc. 24. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly?
2010. márc. 24. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélget vele.
2010. márc. 24. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
mi az a tiny love elefánt? :DD
2010. márc. 24. 17:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos komoly. Egyszerűen nem tudom, hogy miért csinálja. De még ha mindig csinálná, de nem. Van, hogy csendben szépen eljátszik vele, de ha fáradt, akkor elképesztő amit levág neki. Mondjuk nem egy csudaszép dolog:

" [link]

Férjemmel azon gondolkoztunk, hogy bemérgesedik rá, mert akar vele valamit csinálni, ami nem megy (pl. felborul mindig és nem akarná...)?

2010. márc. 24. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!