23 eves vagyok lassan 24. Szeretnek babat de alberletbe lakunk a ferjem 110000 ft kap en majd csp vel egyutt 75000 ft ot apnek. De ez semmire nem eleg?
Figyelt kérdés
Nem merek babat vallalni felek hogy nem lessz eleg a penz.Pedig mar kene megy az ido is Ha sajat lakasra meg kocsira varok sose lesszzzz....max 35 evesen....Ti vallalnatok az en helyzetembe gyereket?...2015. dec. 27. 08:31
11/15 anonim válasza:
Ez nagyon kevés. Miért nincs rendes jövedelmed?
12/15 anonim válasza:
Hidd el bőven elég.
Mi ugyanígy voltunk, nm mertünk babát vállalni az anyagiak miatt, vártunk éveket, de semmi nem változott, pedig mindkettőnknek volt munkahely.
Végül 31 évesen szültem, nagyon későn, de kár volt várni, egyrészt így az álmom, hogy 3 gyerekünk legyen szertefoszlott, ráadásul az anyagi helyzetünk kb. ugyanolyan, mint 7-8 évvel ezelőtt.
Albérletben élünk hárman havi kb. 140 ezerből. Ha mi meg tudjuk oldani ennyiből szűkösen, akkor ti még jobban meg fogtok élni.
Ne aggódj a jövő miatt.
13/15 A kérdező kommentje:
hát kaptam hideget meleget ...megoszlanak a vélemények.Külföldön gondolkozunk amugy....
2015. dec. 27. 18:51
14/15 anonim válasza:
Jól teszitek.Mi is megyünk ki januártól.2-3 évet dolgozunk,aztán jöhet a baba.
15/15 anonim válasza:
A saját lakás meg a kocsi miért olyan fontos?
A "saját" lakás általában 60-80%-ban inkább a banké szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!