Milyen a Hauck TCm 3 kerű kocsi? Könnyű vele közlekedni, Estleg van valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 12:52
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekünk ilyen van. Szeretem a nagy kerekeit, a fix első kereke ellenére ha valami gödröt ki kell kerülni nem kell a hátsó kerekekre nehezkedve megemelni az elejét hanem a foganytúval a súlypontot áthelyezve kanyarodik a kocsi. Ezt nagyon szeretem benne. Felveszi az őt egyenetlenségeit, nem rázza szét a lányomat, mi elég hepe hupás úton lakunk. Amit nem szeretek benne hogy szerintem nem elég egyenes a hát része, úgy értem hogy függőlegesbe egy kicsit döntötten fekszik benne a lányom. úhh remélem azért valamelyest érted amiket leírok :) Nagy a bevásárló kosara, azt is szeretem és ha utazunk akkor az első kereke egy mozdulattal kivehető, így jobban elférünk a csomagtartóban.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem ez a márka van, de 3 kerekű. Csecsemő kortól használtam, mert teljesen dönthető. A kerekei nagyok, amikor a térdig érő hó volt, simán közlekedtünk, a járdán ezeket a nagy szétcsúszásokat észre sem vettem, nem dobta meg a kocsit. Nem könnyű babakocsi, de nagyon strapabíró, stabil kocsik szerintem a 3 kerekűek. Van egy másik kocsink, amit most kezdünk használni, és sokkal nehezebben veszi az akadályokat azok után, pedig az sem egy rossz minőségű kocsi. Egyébként a 3 kerekűt árulom, ha érdekel, írj e-mailt :)
3/3 Durkóné Molnár Mónik válasza:
Szia!
Nekem van egy ilyen kocsim teljes felszereltséggel eladó, kocsi,mózes,esővédő, karfa, ha még érdekel,írj!
Üdv:Mónika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!