Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám elaltatni a babám?

Hogy tudnám elaltatni a babám?

Figyelt kérdés

A lányom a héten lesz 4 hónapos, és pár hete nam tud elaludni napközben, pedig nagyon álmos. Dörgöli a szemét, ásítozik. Pár hete még betettem az ágyába, megsímogattam és pár perc múlva aludt, most sehogy sem jó neki és ha nem bír elaludi órákon keresztül sír, visítozik. Az sem jó ha a kezembe veszem, az sem, ha mellé fekszem. Az esti elalvással nincs gond, mert egyből bealszik, de napközben valami kataszrófa. Teljes káosz lett az életünk. Már nem tudok vele mit csinálni, és már én is tiszta ideg vagyok, mert sehogy nem tudom megnyugtatni, és segíteni rajta. Ti mit csinálnátok még?

Ja ma már a babakocsiban ringatás se jött be. Ott is csak sírt.

2008. szept. 15. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor felöltöztetem és irány ki a bakocsival.Ha nem lehet sétálni,akkor csak a teraszon tologatom,amíg el nem alszik.Utána vagy kint hagyom vagy betolom és a résnyire nyitott ajtóban alszik.
2008. szept. 15. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én cicit adok neki, nem tudom, te szoptatsz-e. VAgy bekapcsolom a zenét és énekelek neki, paskolgatoma popóját.
2008. szept. 15. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

az 1 válaszolónak: nem olvastad el rendesen a kérdésben az utolsó mondatot!!!!:)

Hát nálunk is nemrégen kezdődött pedig a kislányom csak 3 hónapos:(.

Nekem azt mondták a tapasztalt anyukák,hogy nyügi a fogzás miatt az időjárás is befolyásolja a baba hangulatát.

Lehet még, hogy büfizett és 1-2 csepp tejci vagy folyadék épp kell még hogy tele legyen a pocikája.

Amúgy hasra teszem és simogatom a hátát és az orrnyergét a homlokát a hajáig (nagyon csipi).

Lefekszem és a mellkasomra fektetem,hogy hallja a szívdobogásom.

Remélem tudtam segíteni,kitartás nem vagy egyedül!!! :)

2008. szept. 15. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Féléves babámmal hónapok óta kínlódunk...Most azt csinálom, hogy probálom lefárasztani, mikor már látom, hogy dorgoli a szemét meg nyugoskodik: Játszunk, sétálunk a lakásban, nézelodunk, aztán picit megszeretgetem, iszik egy kis teát(már nem szopizik, és konnyebben bealszik. Vagy pl. beleteszem a babahordozóba, onnét jól kilát, csendben nézeget picit, elbambul. Ugyanígy hat rá a porszívó monoton búgása, de ez már nagyon vészhelyzetre van:)Sok sikert, kitartást:)
2008. szept. 15. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Az 1 vagyok.Bocsi ha leírtam,hogy nekem a legnagyobb nyűglődésre ez vált be.Nem a babakocsi a lényeg, hanem a levegőváltozás.Babás műsorban hallottam,hogy ha a gyerek nyagyon nyűglődik a legjobb kizökkenteni az adott helyzetből.Te már a 2 vagy,aki egyszerűen rámförmed,az írásomért.Nem értem!Szerintem semmi rossz nincs abban,hogy leírtam azt ami nekem bevált.Ha elolvastad volna normálisan a válaszom láthatnád,hogy abban nem a babakocsi a lényeg,hanem az hogy kiviszem a levegőre.
2008. szept. 16. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!