Hogyan tudnám elaltatni nappal?
2 hónapos kisfiammal már egy jó ideje küzdünk a nappali alvással. 5-10 percekre alszik csak el, és ami eddig bejött, már az sem jó. (babakocsival levegőn, hason a hátát simogatva stb.)
Segítsetek légyszi ötletekkel, mert teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom, mit csinálok rosszul... Ti hogyan altatjátok nappal?
Nem csinálsz rosszul semmit. Kislányom 3 hónapos koráig nem aludt napközben. Ha véletlen aludt, akkor max. 10-20 percet, de ez olyan ritka volt, mint a fehér holló.
Hason lenni is utált. De aztán 3 hónaposan elkezdte szeretni a hasalást, és úgy el is tud aludni (magától). Szóval azóta napközben hason alszik, 1-2 órákat, naponta 2x.
Sajnos vannak nem alvós babák nappal, és tudom, hogy kétségbe ejtő. De ha este alszik, akkor légy hálás a sorsnak érte. :)
nem lehet, hogy túl korán teszed le?
nekünk az jött be, hogy szopi után játszik, játszunk, ébren tartom kb.szopi kezdetétől számolva 2 órán át. amikor már nagyon álmos, akkor teszem le, és szépen alszik 1 órát. szinte örül, hogy letettem végre.
most 8 hós, még mindig minden szopi közt alszik, kivéve a késő délutánit, akkor is ébren tartjuk, és így éjjel gyönyörűen alszik.
én délelőtt cicin altattam el ennyi idősen, délután hordozóban ringattam az erkélyen és megint csak délután a besötétített szobában cicin. ennyi idősen 3x aludt nappal..
a fürdés is nagyon jó megoldás, a legtöbb baba ha akkor szopizik amikor fáradt elalszik rajta csak várj 20 percet mielőtt felkelsz mellőle mert addigra lesz mély álomban :)
babakocsin levegőn is, hordozóban ringatva, bébi hintában vagy a válladon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!