Akinek Chiploino ultra babkocsija van, nem találja alacsonynak a háttámlát?
Abszolút nem.Teljesen jó.
Az én lányom 8 hónapos,75cm és tökéletes.
Én imádom ezt a kocsit.
Szia!
Én is megrendeltem a Chipolino Ultrát, a 2010-es modellt. Levelezek itt egy anyukával, ő is megrendelte, meg is jött neki, ő is úgy látta, hogy alacsony, a képeken én is úgy láttam. Lemérettem vele a háttámla magasságát, cm-re ugyanannyi, mint ami nekünk itthon van (Chicco). Amúgy tesóm is mondja, hogy az 1. babájánál minden babakocsinál ezt tapasztalta, hogy a háttámlájuk ugyanakkora.
Talán 2 nap és ideér a babakocsi, kíváncsi leszek. Egyébként, amit most használunk (7,5 hós a lányom) abban is majdnem eléri a buksija teteje a háttámla végét.
Meglátjuk...
Off:Csajok!Mennyire magas ennek a kocsinak a tolókarja?Lemérné nekem valaki,hogy mennyire magas a földtől?Már tettem fel kérdést,de nem kapok választ.
Előre is köszönöm.
154cm-es anyuka :-(
Szerintem sem alacsony. Mi 4 hónapja használjuk és nagyon bevállt. A fiam 7 hónapos 9 kiló és 74 centi és nagyon szereti.
Most nem tudom lemérni a tolókart, de azt meg tudom mondani, hogy mekkora. Én 170 centi vagyok és ha a baba háttal van, akkor a mellkason alljáig ér és ha szemben van, akkor pedig kb a hasamig. A férjem 180 centi és szembeni pozicíóban nem nagyon szereti használni, mert alacsony neki.
Na, 2.vagyok.
Én lemértem neked!
Ha a bébi háttal van akkor 104cm a földtől.
Ha szemben akkor 98cm.
Én is és a férjem is jobban szeretjük ha háttal van mert kényelmesebb.Szemben kicsit alacsony.
Aférjem 183 én 172.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!