Így kell bánni egy kisbabával?
Sziasztok, nekem ugyan még nincs gyerekem, de pár napja a rokonomat látogattam meg akinek 10 hónapos a babája. Nem tudom hova tenni az ott látottakat, vele ezt nem beszélhetem meg, így ide írom ki a kérdéseimet, nagyon megköszönném ha megválaszolnátok mert kicsit elbizonytalanodtam a dolgokat illetően.
Olyan furcsán bánt a babájával mintha legalább egy 5 éves gyereket szeretne fegyelmezni. Amikor a baba eldobált játékokat, vagy épp egy füzetet az asztalról akkor a rokonom rávágott a kezére és mondta hogy nem szabad, pedig úgy gondolom egy ilyen pici baba ezeket nem szándékosan teszi hogy rosszat tegyen vele. De ha valakivel játszott, ütőgette a lábát a baba, akkor szintén rávert a kezére. Annyira furcsa volt ezt látni, kérlek nyugtassatok meg hogy nem én gondolom ezt rosszul és nem lenne szabad ilyet csinálnia. :( Emlékszem amikor még kisebb volt a baba csomószor panaszkodott hogy így hisztizik meg úgy hisztizik... Apukám próbálta neki mondani hogy de egy pár hónapos baba nem is tud hisztizni, de ő bizton állította hogy igen és volt hogy direkt hagyta sírni. Fiatal még a rokonom, de remélem megváltozik, ugye jól sejtem hogy nem így kéne bánni egy kisbabával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!