Nem akar a kiságyába aludni a 14 hónapos kislányom?
Nálunk a kiságyban nincs játék, az alvóhely. A gyerkőc kb. 6-8 hetes kora óta van járókánk, ahol kedvére nézegetett, játszott és forgolászott kisebb korában, aludni viszont mindig leraktam a helyére a saját szobájában. Eleinte persze beájult büfi közben a kezemben, később viszont ha ki is nyitotta szemét, mikor leraktam az ágyába, simogatás után lekapcsoltam a villanyt és kijöttem a szobájából, ő pedig magától elaludt (max. pár percig "beszélgetett" még). Se szoptatás, se fogzás, se betegség idején nem vettem közénk aludni, még ha 10x is keltem hozzá vagy az éjszaka egy részét a ringatásával töltöttem. Nálunk ez működött, jó alvó gyerekünk van (17 hónapos), aki este maga nyújtózkodik az ágya felé, amikor viszem fektetni.
Ismerősi körben azt látom, hogy legtöbbször az anyuka kényelme miatt kezdődik az együtt alvás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!