Altatási tippek és ötletek? 5,5 hós babám sehogynem akar aludni csak kézben! A kiságyába ordit mit tegyek vele?
Próbáltam már azt a módszert is a neten olvastam,hogy tegyem be a kiságyába és menjek ki és elöször csak 5 perc múlva menjek be ha sír és igy tovább mig el nem alszik!
De az én babám nem alszik el igy:(!
Szia! Az én lányom is csak ölben aludt el eddig pedig 8 hónapos és 9,5 kiló, kemény meló ringatni, s ha nem akar aludni akkor van hogy fél óra ringatás közben a fülemet vagy az orromat számat piszkálja.
Én és párom szeretjük ringatni, mert máskor nem marad meg kézben állandóan mászik feláll leüll megy az ágy mellett egy percre nem áll meg egész nap.
Szóval délelőtt bele teszem a hordozóba, én a kanapén ülök, a lábammal ringatom és közben éneklek neki mindegy mit csak énekeljek. A szemébe nézek ő is engem néz, s így elalszik. Van hogy fölé kell hajolni úgy énekelni és egyik kezemmel ringatom a hordozót másik kezemet oda adom neki és az ujjaimat piszkálja, de elalszik így! Mikor már jó mélyen bealudt úgy 10 perc átteszem a kiságyába és így alszik délelőtt és délután is, de van hogy a hordozóban marad. Az éjszakát végigalussza.
Apa este nem szereti a hordozóban altatni, ő ringatja el, egész nap nincs otthon örül neki hogy addig is tarthatja.
Próbáld meg a hordozóban altatni.
Ez a leteszem s majd elalszik magától nálunk sem megy mert kicsi korától fogva az ölben altatásra van szoktatva, az az első ha a kiságyba rakom hogy ordít és feláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!