Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajajon elég a tejem? Kisfiam...

Vajajon elég a tejem? Kisfiam most 2 hetes és a nappaloknál betartja a 2 óránkénti evést éjjel viszont ha leveszem a ciciről egy óra után ordít akkor átteszem a másikra szintén 1 óra és megint egéssz éjjel cicizik.

Figyelt kérdés
azért gondolom,hogy éhes mert rágja az öklét és keresi a cicit.Mit tehetek ilyen helyzetben?Este adjak tápot neki?
2008. szept. 15. 07:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A javaslatom az, hogy akkor etesd óránként. Egy két hét és beindul jobban a tejed, nem lesz probléma. Nekünk is volt ilyen, azt hittem hulla leszek, de megérte, még mindig szopik. Most 5 és fél hónapos, és remélem még sokáig is fog. Olyan cukik amikor szopiznak, szerintem a világ legjobb dolga, bár tudom, most ég meg fáj a cicid és fáradt vagy, de hamar elmúlik. Egyébként az is lehet, hogy tédeg akar biztonságként. Sok sikert és kitartást!
2008. szept. 15. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ők még nem ismerik az éjjel-nappal különbségét... A kérdés az, hogy az egy órás alvások után eszik is, vagy csak cicizik? Mert ha csak cicizik, és úgy érzed, nem bírod, ringassátok el. Amikor én úgy voltam, hogy x-edik éjszaka után azt mondtam, hogy nem bírom, akkor a férjem fogta, és elkezdte ringatni.És elaludt! Egyelőre én nem adnék cumit, mert a mi picink hiába volt viszonylag nagy, és hiába vettük a legkisebb cumit, öklendezett tőle. Azt az első hónap után lehet elkezdeni. De csak akkor, ha cicizik a pici... De reméljük, addigra megoldódik a problémád!
2008. szept. 15. 08:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Persze cicizik rendessen és eszik is csak azért agódom nem magam miatt mert nekem most ez a dolgom és nem akarok neki tápot adni csak azon aggódom,hogy biztosan jól lakik-e nem e azért sír mert éhes nagyon féltem nem szeretném ha valami baja lenne.És az első válaszolónak tényleg a legédesebb és legszebb dolog amikor ciciznek :D

remélem 6.hét környékén már beállunk.

2008. szept. 15. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!