Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam rá a 4 hós...

Hogy szoktassam rá a 4 hós babámat, hogy egyedül is el tudjon aludni? Cicin szokott elaludni, de mi lesz ha már nem lesz tejem?

Figyelt kérdés
Vagy a babakocsiban toligálom akkor alszik el. De éjjel csak nem fogom tologatni.
2008. szept. 14. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. A fiam 5 hónapos koráig velem aludt. Kipróbáltam,hogy este,leoltott villanynál,betettem az ágyba és otthagytam.Mázlim volt,mert sírás nélkül aludt.Paráztunk a párommal,hogy nem lesz egyszerű,de sikeres volt. Azóta csendben szunyókál.Most 7 hónapos.
2008. szept. 14. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondták a barátnőim, akiknek idősebb a babájuk, hogy később ez a gond magától meg fog oldódni. Ha jóllakott mással akkor már nem fog kelleni annyira a cici. Egyébként az enyém is 4 hónapos, és néha már ő maga köpi ki a cicit, és próbál egyedül elaludni.

Szerintem ne aggódj emiatt, majd ha elválasztod, ráérsz ezen töprengeni.

2008. szept. 14. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Beteszed az ágyában, lámpa lekapcs és csendben simogatod. De ezzel úgy kell eleinte kísérletezni, hogy már nagyon nagyon álmos, csak éppen nem alszik még, de már majdnem. Ha ezt ilyen nagyon álmosan meg tudja csinálni, akkor később már a szokott időben el is alszik. Az enyém minden este nyolckor kap utoljára enni, aztán leteszem rögtön, mert ezt szokta meg, és már fordul is be odlalra és alszik.
2008. szept. 15. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!