Hogy tudok magammal vinni tejet, ha melegszik az idő?
Én egy pici (kézi) hűtőtáskába szoktam tenni tejcsit, mellé 2 jégakkut. Ez órákon keresztül hidegen tartja a tejcsit. Volt, hogy étteremben voltunk, itt kértük forró vizet, beleállítottam a cumisüveget és egy pillanat alatt felmelegedett. Ám volt olyan is, hogy nem volt lehetőségem forró vizet kérni, így győzött a találékonyság. Áruház mosdójában a kézszárító alá tartottam a cumisüveget, közel a fújókához és komolyan mondom pillanatok alatt jó meleg lett a tejcsi :D A másik megoldás egy szivargyújtóra csatlakoztatható cumisüveg melegítő. teszveszen lehet ilyet olcsón kapni. (boltihoz képest olcsón)
Pl.:
Az én lányom nem hajlandó szopizni pár hetes kora óta, most 10 hós, úgyhogy volt időm kitapasztalni a dolgokat. :P Lefejem a tejcsit, kiadagolom cumiüvegbe és, ha megyünk valahová visszük magunkkal. :)
Én sima egyszerű, mezei termoszban vittem és amikor kellett, átöntöttem a cumisüvegbe.
De pár hét után rájöttem, felesleges ezzel szórakozni, ha a cicim kéznél van. Pedig nagyon nem akartam nyilvánosan szoptatni, de leleményes az ember és megtalálja azokat a helyeket, ahol tud. Kocsiban ülve pl, észre sem veszik már, télen a nagykabát takart, de volt, hogy próbafülkében voltunk vagy pelenkázóban, vagy a kórházban a szoptatós szobában.
Kispadon, út szélén azért én sem tenném.
Szóval ha vinni akarod a tejet, akkor szerintem elég egy 2-3 dl-s termosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!