Délután mennem kell nőgyógyászhoz. A fiamat is "vinnem" kell magammal. Jelenleg felénk 3 fok van. Elvigyem vagy bízzam másra addig?
Fiam 7 hónapos múlt.Csak a pocakos(26 hetes) barátnőm tudna rá vigyázni otthon,de ha úgy döntök hogy viszem magammal a fiam is akkor elkísér bennünket ha kell.
Mit tanácsoltok?Ti hogy oldanátok meg?Kicsit aggódok mert esőt mond mindenfele.
délután országosan már legalább 15C lesz.
Nekem mindenhová vinnem kell a gyereket nem bánom persze legalább sétáltok egy nagyot.
Csak akkor kérném a babavigyázást ha nagyon esne v. igazán rosz idő lenne.
Konkrétan nem értem a problémádat.
A 3 fok a bajod vagy hogy nem akarsz a gyerekkel menni.
Mert gondolom a télen sem ültél bent egész nap a lakásban pedig akkor még -3 fok is volt.
Ha van akire rábízd akkor hagyd ott, én tuti nem cipelném a dokihoz. De ha nincs akkor vidd el.
Akkor jó ha délután már melegebb lesz.
Egyébként nekem mindig mindenhova vinnem kell magammal,ez egy kivételes eset lenne,ugyanis nekem soha senki nem vigyáz rá,se a testvéreim,se a nagyszülők,még egy fél órára sem.
Mert a válaszokból úgy érzem azt gondoljátok,hogy túl kényelmes vagyok.
első.
nem gondolom hogy kényelmes vagy csak fura hogy a reggeli hőmérsékletet veszed alapul holott délután mentek majd.
ez -nem csak nekem - arra utalt hogy nem tudod délután milyen idő zsokott lenni.
a kényelmességet nyiltan nem mondtam spec. de ha van választási lehetőséged azt Neked kell tudni hogy élj-e vele v. ne és ha mást kérdezel erről abból az fog lejönni amit a többiek is írtak.
Ezeket a "gondokat" az ember - anya, feleség- nem beszéli meg mással. Szóval nem bántásból de Nőlj fel !
Semmi segítségem nincs. Szóval nem savanyú a szölő.
bocsi ha megbántottalak.
Már megbocsáss, de szerintem a 7 hónapos kisfiad érettebb nálad. És hogy miért? Megmagyarázom.
1. Május van. A reggeli 3 fok nem marad délutánra is 3 fok, nem hiszem el, hogy ezzel nem vagy tisztában.
2. Van interneted, keresel egy időjárás-előrejelző oldalt, és megnézed, hány fok lesz délután. És hogy esőt mondtak? És? Mi van akkor? Esőben nem tudtok kimozdulni? Gondolom a babakocsidhoz van esővédő. Ezen egyszerűen nem tudom, mit lehet aggódni. Ráadásul nem is országos, óriási esőt mondtak, hanem egy-egy zápor előfordulhat.
3. Ne gondold, hogy mindenkinek van segítsége rajtad kívül.
4. 7 hónapos már a gyerkőcöd, ergo végigcsináltatok már egy telet is, akkor végig otthon gubbasztottatok? Ki se vitted otthonról?
5. Ilyeneken problémázni.... komolyan nem értelek.
Süt belőled a rosszindulatúság kedves utolsó!
Ha ízig-vérig belelátnál az életembe lehetséges hogy 5-ször meggondolnád hogy leblamálj-e.
Nem!nem gubbasztottunk télen sem bent.Nem is az idő a problémám,csak egyszerűen arra lettem volna kíváncsi,hogy ha van segítségem mára akkor vigyem igy is a gyereket,úgy hogy amig én bent vagyok a vizsgálóban akkor a barátnőm tud rá vigyázni,vagy pedig vigyem el barátnőmhöz a gyerkőcöt.Ennyi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!