Szerintetek mit és mennyit vigyek magammal 1 hónapra 4,5 hónapos kisfiamnak? Hordozót, mózest, vagy mindkettőt vigyem?
Mi autóval mentünk 2x 1-1 hónapra. Először, amikor 3 hós volt, aztán, amikor 5,5. A bölcsőjét az ágyneművel együtt vittük, mert azt gondoltam így "otthonosabb" lesz. De vonaton tényleg nehezebb. Egyébbként 5 hósan lehet, hogy a mózesben már fel fog húzoszkodni félülő helyzetbe. Én a helyedben mégis csak a mózest vinném. Szép időben elalhat benne árnyékban, az udvaron, a kertben. Sokan altatják a babájukat hordozóban is, de ez nem egészséges! Esetleg egy kengurut próbálj szerezni barátoktól, ismerősöktől(Vaterán már 2-3000 is láttam), hogyha mégis sétálnátok, kirándulnátok kicsit. A kenguru se tul egészséges, de azért már 5 hós a baba, mi ilyenkor kenguruban kirándulni vittük(1-2) órás útra, hegyre fel, erdőbe. Ha mégis hordozóra lenne szükségetek, pl. kocsikázáshoz, gondolom azt ott helyben. a vendéglátóitok segítenének megoldani. Visszatérve az ágynemű kérdéshez, szerintem jól összegöbölyítve nem nagy lom, és súlyra se sok, és szerintem ezt nehezebb ott pótolni; meg van valami ami ismerős a babának. Mi még a leggyakrabban használt játékait is elpakoltuk. A mi kislányunk, már 3 hósan is felfogta a változást, és amikor 6,5 hósan jöttünk haza, azt is láttuk, hogy "emlékszik az itthonra":).
Jó utat! 14 hós kislány anyukája
(mi is készüünk ismét egy hónapra:).
n minden képen vinném a mózest, akkor is, ha csak egyszer használod.
ha pl. ott el akarsz menni egyet sétálni, ne a hordozóban tologáld, hanem a mózesben. a gerincének nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!