Anyucik! Nálatok átlag mennyi megy el egy hónapban? Ti tudtok félre rakni? Hány manótok van?
Nekünk egy fiúnk van, kb. 250e megy el, csak az a baj, hogy nem magunkra költjük és a kicsire a nagy részét, hanem a sok törlesztőre. Erre azt szokták nekem mondani hát mi vállaltuk, nem?!
Hát igen mi vállaltuk, csak arról nem volt szó, hogy a bank átvág minket és plussz 1 milliót kellett felvenni hogy megvegyük a házat és még az illetéket is kifizettették velünk, holott nem voltunk illeték kötelesek és ennek a kettőnek a törlesztője majdnem kétszer annyi mint a háztörlesztés, és akkor még nem beszéltünk a rezsiről. Gondoltuk eladjuk és visszaköltözünk a szülőkhöz, de hát a kutyának sem kell most ház így marad a törlesztés. Főleg így télen a 40ezer forintos gázszámla meg ilyenek, néha még nekünk sem marad kajára(inkább a kicsinek veszünk amit kell) hát nem könnyű manapság, ez van. De mindig próbálom beosztani hogy legalább max. egy-másfél héttel fizuig ellegyünk valahogy. De én még sohasem kaptam szemrehányást a férjemtől.
Hát nem semmi!!
300 ezerből nem tudsz félre rakni?
El se hiszed hogy mi havi 100 ezerből gazdálkodunk, és teszek félre belőle! Pedig semmilyen szülői segítségünk nincs! Most lett 1 éves a fiunk!
Szia!
2 kisfiam van,örülök,hogy hó végén még van pénzünk:(
Van lakás és autóhitelünk,és sok a rezsi is,elrakni képtelenség:(
kb 150-180jön be.
Albérlet rezsi hitel, kb 100havonta. a maradékból kéne megélni,iskolás nagyfiú és 14hós kislány. Nem megy sajnos,hó végén mindig kölcsönkérek. :(
Nem akarok ítélkezni, de tényleg fura, hogy 300 ezerből nem tudtok semmit eltenni.
Mi kb 180-ból élünk, ebből 56 a gyedem, 9 hónapos a kisfiunk. Oké, nincs semmilyen törlesztőnk. Hónap végén így is marad 20-30 ezer a számlán, félre nem teszem, elfér rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!