Engedhetem meglocsolni kölnivel 5 hós pici lányt?
Figyelt kérdés
Húsvétkor utazunk vidékre szülőkhöz, nagyszülőkhöz, ilyenkor az egész rokonság összejön. Kislányom akkor 5 hós lesz, és nem tudom, hagyjam-e meglocsolni magam és picurkámat kölnivel? Az erős szag nem fogja szúrni az orrát? Az enyémet szokta. De hogy mondanám egy másfél éves kisfiúnak, hogy nem szabad locsolni?!2010. márc. 22. 13:32
1/8 anonim válasza:
Szia!
Nem, ne engedd, de a locsolóknak is lesz szerintem annyi eszük, hogy nem locsolják meg.
Én még idén sem fogom engedni, ne bűzölögjön szegény, nem hiszem, hogy túl jót tenne neki az a sok pacsuli.
17 hós kislány anyukája
2/8 anonim válasza:
Egy pici flakonba vagy kölnis üvegbe tegyél egy kis vizet, és kérd meg a kisfiút, hogy azzal locsolja meg a kislányod és téged, és akkor tuti nem fogtok elhervadni. Én ezt tenném. :)
Egyébként nem véletlenül nem ajánlatos pici gyermek mellett parfümöt használni. Nagyon megzavarhatja őket, ők még csak az anyukájuk illatára vágynak. (B)
3/8 ltimea válasza:
Nekem a kislányom tavaly husvétkor 8 hónapos volt, de kértem a "locsolkodókat" hogy őt csak vizzel "locsolják" meg ( na most ez annyiból állt, hogy egy picit lecsepegtették a haját, amit aztán szárazra töröltem, és nem lett semmi baja sem) ahogy szokták mondani: a kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt
4/8 anonim válasza:
Hát én nem hagynám hogy a kicsit meglocsolják téged meglocsolhatnak bár az sem túl jó a kicsinek. Vigyél a kicsi ruhái közül egyet és kérd meg a rokonokat hogy azt locsolják meg. (te meg majd otthon kimosod hogy ne legyen büdös)Így nem lesz sértődés és a kicsinek sem lesz baja.
5/8 anonim válasza:
Én sem engedném, a vizes locsolás jó ötlet.
6/8 anonim válasza:
6 hónapos a lányom, kölnivel én sem engedem! Bár engem is mindig a szódásszifonnal locsolnak meg. :) Egy kis üvegbe teszek majd vizet és azzal majd meglocsolhatják.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor én sem fogom engedni a kölnizést. Bár remélem lesz maguktól annyi eszük, hogy ne locsoljanak, de viszek vizet, és aki nagyon akar ezzel megteheti.
Köszi a válaszokat.
2010. márc. 22. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!