Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Harisnyanadrágot adtok még...

Harisnyanadrágot adtok még 7-8 hónapos a babáitokra ha kimentek sétálni, vásárolni, stb?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Én pár napja már nem adok rá. Térdig érő zokni, vastag polár nadrág, a babakocsin van lábzsák és ha nincs olyan meleg, mint tegnap, akkor még polár takaróval betakarom, de a harisnyát és a bundazsákot már nem vesszük elő!
2010. márc. 22. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Persze, hogy adok. Örülünk a melegnek, de ez még azért nem nyár! Vigyázni kell, mert áprilisig elég szeszélyes az idő, és nagyon gyorsan megfújja a babákat a szél. Meg a nagy mocorgások miatt, vagy ha felveszem, a nadrág szára felhúzódhat, és máris kint van a lába.
2010. márc. 22. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt pár napban nem adtam de még nincs végleg eltéve.
2010. márc. 22. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én adok. Harisnya, vékony naci.
2010. márc. 22. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is adok rá azért még nincs az a nagyon nagy meleg!
2010. márc. 22. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer adtam harisnyát a kicsire. Egésszen addig üvöltött, amíg le nem vettem róla. Azóta sose többet. Térdig érő zokni, naci kiscipő, ő így közlekedik. A táskában meg egy átmeneti együttes nacija van, ha már este jönnénk haza, akkor azt ráadom, a cipőre ráhúzom a szár alját, nem tud felcsúszni...
2010. márc. 22. 09:27
 7/7 anonim válasza:
Én is adok rá, harisnya, vékony sapka, ujjatlan kisatléta...ezek sokáig hasznosak. Az Ő hőérzetük más, mint a mienk. Pedig a fiam 8 hós és 11 kg, de szereti ha komfortos meleg van.
2010. márc. 25. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!