Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem látom szépnek a babám....

Nem látom szépnek a babám. Előfordult már valakivel?

Figyelt kérdés
5 hónapos a fiam,nem szülés uáni depresszióban szenvedek.Imádom Őt,szeretek Vele foglalkozni,ezzel nincs baj.Egysterűen nem látom szépnek az arcát,nem szeretek Vele dicsekedni.Úgymond szégyenlem ahogy kinéz.A családban azt mondják,hogy szép gyerek,én nem látom annak. :( Előfordult már ez valakivel?
2010. márc. 21. 23:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem semmi bajod csak nem vagy elfogult anyuka!!

A lényeg, hogy Ő a mindened!!!

2010. márc. 22. 10:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez jutott eszembe. Linkeld be ide a képet és majd mi megmondjuk hogy milyen. Azt irtad nem szereted mutogatni, de gondolom az ismerőseidre gondoltál, de mi idegenek vagyunk, megmondjuk az igazat.
2010. márc. 22. 10:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Volt egy szomszédom aki ugyanígy nem tartotta a kisfiát szépnek ,de szerette nagyon.Idővel megszokta és ahogy nagyobb lett a baba szebb lett :)Most meg odavannak érte a csajok :) (17-18éves)
2010. márc. 22. 11:03
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,kicsit megnyugodtam.akkor szerintetek létezik nem elgofult anyuka?és pont én lennék az??ne haragudjatok,képet nem linkelek be.Előfordulhat,hogy ismerős is olvasssa ezt az oldalt,nagyon ciki lenne ha rátalálna erre a kérdésre.Remélem megértitek.Köszi mégegyszer a válaszokat!Jó babázást! :)
2010. márc. 22. 12:08
 15/17 A kérdező kommentje:
bocsi,elfogult
2010. márc. 22. 12:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia, ilyen bajom nincs szerencsére. Viszont ennek nem lesz jó vége. Kimásolok neked valamit.

Tényleg van ilyen. Az neki a lényeg, hogy tekintélye legyen a családban. Ő legyen a legjobb. Ennek érdekében a gyerekét elrontja. Lehet, lehet, hogy nem azért hanem más okból, vagy nem szánt szándékkal, de azért sikerrel.

Tehát ez most a kérdés.

Hogyan rontsuk el gyerekünket?

Hogyan rontsuk el gyerekünket, és ezzel együtt a szülő – gyerek kapcsolatot?

Kezdhetjük mindjárt a születéskor. Íme néhány tipikus eset.

- Csak legalább ne hasonlítana rám. Ugyanilyen csúnya lesz, mint én. Már most sem bírok ránézni sem. Na mindegy, hát, ha már megvan!

- Ó, azt hittem, szép lesz, mint egy hercegnő. De már látom, hogy az apjára hasonlít. Ó, szegény gyerek.

Nos, a gyerek nagyon pontosan érez mindent. Félelem ül a kis lelkébe, hiányérzet a szeretet jeleinek nélkülözése miatt, elhagyatottság érzése, mert azt tapasztalja, hogy rossz helyre jött. Sokat sír, mert minden csepp tejért, minden mosolyért meg kell harcolnia.

No szóval a lényeg a lényeg, hogy a gyerek mindent érez, és tudja mit gondolsz róla. Ebből nem fog semmi jó kisülni. Bele fogsz ezzel nevelni olyan szorongásokat, amiket nem fog tudni leküzdeni. Sz.rd le ki mit gondolhat a gyerekedről. Nézz a szemébe és lásd meg benne a szépet! Minden gyereknek gyönyörű a szeme. Lásd meg a lelke szépségét.. és ne tedd ezt veled, ne tedd ezt magaddal, nem éri meg. Ez a világ így is kifordult már önmagából és nehéz az élet, ne nehezítsd meg magatoknak még jobban, csak azért, mert a mai divat a kiretusált szuperképeken vigyorgó sok álomférfi és nő.

És ha olyan szupersármja lesz, hogy amiatt fog utána dögleni minden nő? Gondolj erre. Nézz meg minden befutott amerikai sztárt, mindegyik szép? hát nem, de valami miatt szeretik, sőt sokan szerelmesek beléjük.

2010. márc. 23. 00:06
 17/17 anonim ***** válasza:
bocsi, én csak most olvasok vissza, én vagyok az utolsó író..
2010. márc. 23. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!