Szerintetek baj ha baba melett van műkörmöm?
Már régóta folyamatosan műkörmöm van.Soha nem sértettem meg vele senkit még magamat sem mert egyáltalán nem éles.Most viszont van egy 3hós babám, ez a 3. körmöm mióta megszültem viszont nagyobb mint az előző kettő..Sokan olyan csúnyán néznek rám mikor ezt meglátják, akiknek egyébként semmi köze nem lenne hozzá. Mellesleg szerintem nem vagyok rossz anya..Egyedül nevelem a kisbabámat és ő a mindenem törődök vele, egy percre se hagyom magára.
Jövőhéten megyünk orvoshoz meg védőnőhöz, félek ha ismeretlen emberek így néznek rám akkor az orvos szól is érte h kisbaba mellett nagy körmöm van.
Nem szeretném azt szégyelni hogy csinos szeretnék lenni mert még fiatal vagyok és szeretnék adni magamra. :(
Volt valaki hasonló helyzetben ? Vagy legalább csak adjatok tanácsot, foglalkozzak-e az ilyen emberekkel..??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!