Szerintetek kicsi a babám? Vagy lehet valami baja emiatt?
Figyelt kérdés
7 hónapos 72 cm és 6990 gramm.
37. hétre született 3010 grammal és 48 cm-el.
Mindig azt látom, hogy másnak a babája ebben a korban és cm-ben 1,5-2 kgal több. A háziorvosunk is már beszólt emaitt. Pedig eszik rendesen.
2015. nov. 30. 11:07
1/4 anonim válasza:
Lányom 39ik hétre született, 2700grammal és 49 cm-el, hízni mindig a minimálisat hízta, egyszer volt,hogy 3% alatt volt a percentilis, amúgy általában 3% volt. Voltunk vérvételen, kivizsgálták semmi gond vele, ugyan centire is kisebb mint a kortársai, de még ígyis a minimum felett van! Most 4évesen 96cm és 14kiló!
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem kicsi.
Ha eszik rendesen és szépen elvan , akkor tuti nincs baja.
3/4 anonim válasza:
Szerintem sem kicsi. Az èn fiam 35hètreszületett 2500 gramm 47 cm. Most 6 hós 7kg ès 68cm. A nagyobb fiammal engem is állandóan xsesztettek hogy kis súlyú. De hát èn sem ès sz apukája sem husos ès magas. Èn tudom hogy jol esznek megfelelően hiznak.szóval ne idegeskedj emiatt
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem kicsi. Most direkt megkerestem, lányom 8 hónaposan volt 7030 gramm és 66,5 cm, 3 kilósan 48 centivel született időre, soha nem mobdták, hogy kicsi lenne, sose volt sovány sem, jó husiban van, mondjuk nem hurkás, de szerintem ez nem elvárás :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!