Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog aludni? Fél éves...

Mikor fog aludni? Fél éves kislányom este 8-kor elalszik szépen, de éjféltől óránként kel és 5 felé már nem tudom visszaaltatni. Már nagyon fáradt vagyok, volt nektek ilyen problémátok és sikerült valahogy megoldani?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 06:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Este kapjon laktató vacsorát,éjjel pedig semmit ne adj neki enni.Ne vedd ki az ágyából még akkor sem,ha sír.Nem lesz ettől lelkibereg,ez csak egy most divatos mánia.Legfeljebb sötétben,halkan,símogatva nyugtasd meg.Ha így teszel,akkor néhány éjszaka után aludni fog éjjel.Ha viszont megsajnálod,akkor még 1 éves korában is felkel állandóan.

3 gyerekes anyukagyából,

2010. márc. 21. 06:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez most is így van, nem adok neki semmit, nem veszem kis, csak meg kell simogatni. De akkor is ébred minden órában.
2010. márc. 21. 08:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem fél éves kisfiam csinálja ezt 1 hónapja. Csak Ő 10-11 körül megébred, aztán ahogy Te is írtad óránként kel. Én is próbáltam már mindent, de nekünk csak a cicizés jött be. :-( Viszont meglett az "eredménye" a sűrű ébrenlétnek, kibújt az első fogacska! Nem lehet, hogy nálatok is a fogacska a "bűnös"?
2010. márc. 21. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Két dologra tippelek: sokat alszik napközben, vagy a foga jön.
2010. márc. 21. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
szia, nálunk a mozgásfejlődés és a fogzás kavart be...most 15 hós, és kb. 1 hónapja már csak 1-2x kel éjjel. előtte..pfff. iszonyú nyugtalanul aludt. az ilyenekre, mint simogatás nemigen reagált...illetve reagált, csak épp negatívan. nem tetszett neki, hogy finoman mondjam. nappal is eléggé szenvedett a fogaival. nekük a homeós fdolgok nem váltak be. ha már nagyon szenvedett, meg hőemelkedése is volt, akkor panadolt kapott éjjelre. de mondjuk 6 hós korától összevissza forgolódott álmában, amitől felébredt, 20 percenként, aztán amikor 8 hósan mászni kezdett, akkor álmában mászott, ara ébredt fel, amikor játrni kezdett, akkor meg felállt volna, hogy járkáljon....hát, túléltük. nem volt egyszerű. de sajnos nálunk nem működött ez a nyugtatgatási téma, mert úgy nem aludt el, csak még jobban felébredt, utána meg sírt.
2010. márc. 21. 16:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Délelőtt alszik 8-kor és 11-kor fél órát, délután 2-től másfelet. Ez sok lenne? Este fél 8-8 körül elalszik a vacsora után rögtön, olyan álmos. Fogakat még nem látok:(
2010. márc. 21. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. az, hogy nem látod a fogat, az nem jelent semmit. az első fogak nem is szoktak annyira beduzzadni (márhogy az íny), mint később az őrlők. nálunk csak annyi volt, hogy kicsit átfehérlettek, de nem volt rajtuk duzzadás. a kislányomnál minden egyes fog hetek kérdése....szóval elhúzódó folyamat ez.
2010. márc. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!