Pelenkázáskor, fürdetéskor milyen durva pisis/kakis balesetek fordultak már elő nálatok?
Egy honapos volt a kisfiam amikor setalashoz keszulodtunk..ilyenkor mindig ugye Jon a pelus csere,oltozes..ekkor is kivettem a pisis pelust,torolgettem,raktam ala a tisztat,Amikor is valoszinu attol hogy a labat felemeltem egy hatalmas adag hig szekletet lott ki magabol.szerencsere el tudtam ugrani,igy mind a babakocsinkat talalta el.az oldalan folyt a hig kaka. :D a parommal levegot alig kaptunk ugy nevettunk..
A lepisiles nalunk majdnem mindennapos dolog volt,meg manapsag is elofordul,pedig mar masfel eves. :)
Babaúszáson voltunk, és sikerült bekakilni az úszópelusba. Kivettem, hogy tisztába tegyem, leterítettem a pelenkázóra a törölközőre, textilpelenkára. Namármost az úszópelus (legalábbis a miénk) nem olyan, mint az up&go, hogy elszakítod az oldalát és már lenn is van, hanem le kell húzni, mint egy bugyit. És akárcsak a bugyi, az úszópelus is pöndörödik. Tele jó szaftos, tisztességes mennyiségű anyatejes kakival. Égett a pofámról a bőr, gyakorlatilag minden olyan lett, nem győztem takarítani.
Azóta kicsit ügyesebb vagyok, de meggyőződésem, hogy ez konstrukciós hiba az úszópelusnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!