Mikortól kezdjem húzogatni a kisfiam fütyijét?
Figyelt kérdés
már mikor megszületik akkor húzogassam?és mikor?többször egy nap,vagy csak fürdetésnél?2008. szept. 12. 22:53
1/8 anonim válasza:
majd rájön az a gyerek mire való és huzogassa maga.
amikor a hasadba,volt akkor is illett volna 1-2 rántani rajta.
2/8 anonim válasza:
Ne szórakozzatok vele...
Kérdezd meg az orvost. De szerintem egyszer elég egy nap. Fürdésnél pl.
3/8 anonim válasza:
Csak egyszer fürdésnél.Nem jó ha többször van "piszkálva".És nem is kell.
4/8 anonim válasza:
Nekem azt monta a védőnő hogy 1 éves koráig nem kell bántani. De azért ritkán fürdésnél én huzom abőrt ovatosan.
5/8 anonim válasza:
Szia!Erre a válaszra eltérő válaszokat fogol kapni.Nekem két fiam van ,mikor megszülettek a védőnőm azt mondta,hogy 3-4hetesen már lehet tornáztatni.A húgomnak viszont azt mondták,hogy 1éves koráig ne nyúljon hozzá.Inkább kérdezd meg a gyerekorvosodat vagy a védőnődet mit javasol-javasolnak.
6/8 anonim válasza:
Én is gondba voltam ezzel, mert itt olvastam olyat, hogy már 6 hónaposan kell. Most hétfőn voltunk a doktornéninknél, azt mondta 2 éves kora körül kell csak.
Eléggé megoszlanak a vélemények.
7/8 anonim válasza:
Nekem meg azt mondta a védönö hogy huzogassan,mert 1éves korára lekell hogy jöjjön a bör :S(ja meg azért kell huzogatni hogy kitisztisd,nem csak hogy lejöjjön a bör.Lekell huzni és oda vizet csurgatni hogy kijöjjön a piszok)
8/8 anonim válasza:
Nekem a védőnő és a gyerekorvos is azt mondta, hogy este fürdésnél húzzam hátra bőrt a kezdetektől fogva. Meg is teszem és persze a szennyeződést valóban el kell távolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!