Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Húzogatni vagy nem húzogatni?

Húzogatni vagy nem húzogatni?

Figyelt kérdés
Kisfiút várok és nem tudom mi legyen mert mindent hallok. Most kell húzogatni a kisfiúnak vagy nem? A könyvbe azt írják nem de sok embertől azt hallom hogy igen. Nem könnyű dolog ha valakinek fia lesz :)
2011. okt. 12. 15:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

nekünk azt mondta a doki, hogy 2 éves korig nem kell, utána igen

2 hónap múlva kiderül, hogy hogyan is működik ez a gyakorlatban, eddig nem nyúltunk hozzá

2011. okt. 12. 15:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat hogy az illető jó hogy húzogatta mert ott volt a sok kenőcs.
2011. okt. 12. 15:46
 3/18 anonim ***** válasza:

Nekem fiam van és huzogatni kell, nehogy fityma szűkülete legyen mert később ha nem huzogatod le kell neki vágni a fitymáját ami nagyon fájdalmas.így míg kicsi huzogatni kell.én fürdéskor szoktam.

de elég csak ekkor!? van valaki aki tudja? vagy minden pelenkázáskor?

2011. okt. 12. 15:50
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekünk egy hónappal ezelőtt,amikor 6 hónapos volt a fiam,azt mondta a dokink,hogy elkezdhetjük neki fürdetésnél óvatosan hátrahúzni.Előtte ő nézte/húzta hátra,mikor a védőnőhöz vittem tanácsadásra.Én iszonyúan féltem ettől a résztől,de szépen megy,szerencsére nincs vele baj.ÉN azt mondom,inkább húzogatom neki feleslegesen,mint ne és letapadjon.
2011. okt. 12. 15:54
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekünk is ezt mondták, hogy nem kell piszkálni, aztán végül orvosilag fel kellett húzni, mert nem ment hátra a bőr, alatta meg ott volt a sok trutyi. Utána hetekig fájdalmas kezelgetés naponta háromszor.

Nem kívánom senkinek. Szóval húzogatás. Ártani nem fogsz vele.

2011. okt. 12. 15:57
 6/18 anonim ***** válasza:
Én fürdetésnél húzom hátra.
2011. okt. 12. 15:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekünk is fél éves kortól mondta a doki,hogy óvatosan kezdjük,most egy múlt,és rendesen hátra lehet neki húzni.Sajnos anno a férjemével nem foglalkoztak,és volt vele baja elég,így inkább hallgatok az orvosra.
2011. okt. 12. 16:00
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekünk is kel húzogatni már 1 hónapos korától. Akkor mondta a doki, hogy minden fürdésnél, csak épen egy picit, óvatosan húzzuk hátra. Most 9 hónapos, semmi gond vele, szépen hátra jön, még nem teljesen, de alakul.
2011. okt. 12. 16:04
 9/18 anonim ***** válasza:
2 éves a fiam. Mióta hazajöttünk a kórházból, minden fürdéskor húzogatjuk neki. Egy picit sem jön hátra, épp csak a hegye látszik ki. 2 éves státuszon nézte a doki, azt mondta, majd 3 évesen visszatérünk rá. Húzogassuk tovább, de ha nem jön fel, akkor sincs nagy probléma.
2011. okt. 12. 16:16
 10/18 anonim ***** válasza:
Mi húzogattuk, illetve próbáltuk pici korától, de meg sem mozdult. Kb 18 hónaposan jött csak fel. Bár elég szoros, szűk, de teljesen hátramegy. Most lesz 2 éves. Én is "húzogatás-párti" vagyok, de talán pont a miénkhez hasonló esetek miatt mondják sokan, hogy ráér, nem kell egyből vágni, meg agyon görcsölni.
2011. okt. 12. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!