Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Húzogatni vagy nem húzogatni?

Húzogatni vagy nem húzogatni?

Figyelt kérdés
Kisfiút várok és nem tudom mi legyen mert mindent hallok. Most kell húzogatni a kisfiúnak vagy nem? A könyvbe azt írják nem de sok embertől azt hallom hogy igen. Nem könnyű dolog ha valakinek fia lesz :)
2011. okt. 12. 15:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy mi lesz, ha huzogatod neki? Mert ha nem huzogatod, akkor letapadhat, ez tiszta sor. De mi hátránya származik abból, ha huzogatod neki?

Mi egészen pici korától huzogatjuk neki, eddig 2X volt beteg, a szedett gyógyszerek miatt mindíg alágyűlt a lepedék, jó, hogy fel tudtam húzni, így szépen ki lehetett tisztogatni.

2011. okt. 12. 17:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta doki,hogy ne húzogassam,felesleges.7 éves,sose mertem hozzányúlni.
2011. okt. 12. 18:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a válasz, DE MOST AKKOR MI VAN?
2011. okt. 12. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:

az van, hogy kéne mosni, DE és itt a lényeg! sokkal veszélyesebb ha anya lelkesen huzigatja szegény kisbaba fütykösét mert ha egy icipicit is túlhúzza berepedhet a bőr amiből fitymaszűkület lesz ha heges marad. ezt csak műtéttel lehet helyrehozni :(

élettanilag van letapadva ami eleve nehéz ügy a pelus miatt mivel dunsztban van a fütyi egész nap. ha nem mossa anya akkor annyi történik, hogy letapad amit egy egyszerű géllel lehet kezelni pár hét alatt.

a bőr élettanilag van letapadva, attól, hogy húzogatja valaki nem fog feljönni. fürdés közben picit fel kell húzni, épp csak amennyire engedi és vízzel meglötybölni, hogy a krém lemosódjon mert attól begyulladhat a fütyi!

de a letapadás alá nem megy semmi, attól nem kell tartani.

én személy szerint azt választottam, hogy fél éves korában kezdtem mosni.

előtte 2x húztuk hátra mert krémes volt. 2 éves, teljesen rendben van a fütyije :)

2011. okt. 12. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Én születésétől kezdve húzogatom neki doki tanácsára de szigorúan csak ameddig engedi a bőr!nem rángatom,nem cibálom!

Most 17 hós és már majdnem teljesen hátrajön neki!

2011. okt. 12. 20:27
 16/18 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Mi egy sebésszel beszélünk, ő azt mondta ne húzogassuk 3 éves koráig, ha akkor probléma van akkor vissza kell mennünk, ha nincs akkor nem. De azt mondta hogy minden kisfiúnak szűk és idővel tágul rajta a rés és fel lehet majd húzni.
2011. okt. 13. 07:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Bernadett! Épp ezt néztem, hogy olyan szűk a rés, nem is lehet felhúzni. Akkor majd ez rendeződik? Nálatok is volt akkor? Köszi a választ!
2011. okt. 13. 07:33
 18/18 anonim ***** válasza:

jól mondta az a sebész Bernadettéknek!

Nekem erőltették pici koromban és repedezett is, aztán az heges lett.... lecsonkolták az egész fitymát és nem is tudok vele kezdeni semmit, ronda és használhatatlan lett :(

2012. jan. 17. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!