Húzogatni vagy nem húzogatni?
azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy mi lesz, ha huzogatod neki? Mert ha nem huzogatod, akkor letapadhat, ez tiszta sor. De mi hátránya származik abból, ha huzogatod neki?
Mi egészen pici korától huzogatjuk neki, eddig 2X volt beteg, a szedett gyógyszerek miatt mindíg alágyűlt a lepedék, jó, hogy fel tudtam húzni, így szépen ki lehetett tisztogatni.
az van, hogy kéne mosni, DE és itt a lényeg! sokkal veszélyesebb ha anya lelkesen huzigatja szegény kisbaba fütykösét mert ha egy icipicit is túlhúzza berepedhet a bőr amiből fitymaszűkület lesz ha heges marad. ezt csak műtéttel lehet helyrehozni :(
élettanilag van letapadva ami eleve nehéz ügy a pelus miatt mivel dunsztban van a fütyi egész nap. ha nem mossa anya akkor annyi történik, hogy letapad amit egy egyszerű géllel lehet kezelni pár hét alatt.
a bőr élettanilag van letapadva, attól, hogy húzogatja valaki nem fog feljönni. fürdés közben picit fel kell húzni, épp csak amennyire engedi és vízzel meglötybölni, hogy a krém lemosódjon mert attól begyulladhat a fütyi!
de a letapadás alá nem megy semmi, attól nem kell tartani.
én személy szerint azt választottam, hogy fél éves korában kezdtem mosni.
előtte 2x húztuk hátra mert krémes volt. 2 éves, teljesen rendben van a fütyije :)
Én születésétől kezdve húzogatom neki doki tanácsára de szigorúan csak ameddig engedi a bőr!nem rángatom,nem cibálom!
Most 17 hós és már majdnem teljesen hátrajön neki!
jól mondta az a sebész Bernadettéknek!
Nekem erőltették pici koromban és repedezett is, aztán az heges lett.... lecsonkolták az egész fitymát és nem is tudok vele kezdeni semmit, ronda és használhatatlan lett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!