Kisfiam 9 hónapos mult, levan tapadva a fütyijén a bör, éppen csak hogy latszik a fitymája. Mikortol kell huzogatni neki?
5,5 hónapos és kb. a negyedéig feljön simán.
Minden fürdetésnél "mozgatjuk".
Na, látom ebben is olyan nagy az egyetértés a védőnők között, mint a hozzátáplálás kérdésben... :(
Nekem azt mondták, hogy még ne húzogassam, de azt nem mondta, hogy mikortól igen...
Azért én minden fürdetésnél picit megmozgatom rajta a bőr, hátrébb húzom, sokszor oda is bekerül a popsikrém (direktbe soha nem kenjük), begyűlik.
Most 7 hetes a baba.
szóval én is huzogatom neki furdés után,néha pelusozás közben is.de semmi látszatja
lejön neki orvosi beavatkozás nélkül is?
Nekünk azt mondták, hogy amíg pelusos, addig jobb is, hogy le van tapadva, mert nem megy alá semmi. Húzogatjuk mi is rendületlenül, de semmi változás, pedig az én fiam már 19 hónapos.
Sógornőm védőnő, 2 fiú anyukája (7 és 5 évesek) és épp a minap kérdeztem meg tőle, hogy mi újság ilyen ügyben. Azt mondta, hogy az ő nagyobbik fiának még az egyik oldalon mindig le van tapadva, a kicsinek meg teljesen. Az orvos annyit mondott neki (főorvos a GYEK-ben), hogy ha problémát nem okoz, akkor felesleges a műtéti beavatkozás, meg a feltépegetés, mert az többet árt, mint használ, kamasz korában, ha majd hirtelen megnő neki, akkor megoldódik ez a probléma magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!