7 hónapos kisfiú fütyijét fürdetéskor már fel kell húzogatni? Megtalálta a "kis szerszámot" és Ő maga oda-oda kapkod. Hagyjam még, vagy már ilyen korban el kell kezdeni húzogatni?
szia én felhúztam neki, de nem használt, így is kell mennünk a dokihoz. Mindenki máshogy csinálja, és mondja, van aki szerint nem szabad, csak azt nem tudja megmondani, hogy miért. Sérül? Ugyan már!
Tégy belátásod szerint, de szerintem azért nekik is mosni kell. ( gondold el a férjed 1 évig nem mosná meg :) )
Ha megtalálta hagyjd neki. Neked nem kell erőszakkal húzogatni, még nem is tudod. Természetesen ahhoz,hogy tiszta legyen finoman ameddig engedi megpróbálhatod. De nem kell erőltetni. Majd kb 2 évesen már lehet. Addig igazából nem jelent problémát. Erőltetni tehát nem kell, csak amennyi a mosakodáshoz szükséges.
két fiús anyuka.
első vagyok. Nem azt írtam, hogy szakítsd fel nek, én is annyit írtam, hogy fel kell húzni megmosni.
Felnőtt férfi vagy nem, pisil, és tisztítani kell.
Második vagyok.Ftorocort kenőcs a neve.
Most kapta meg a prevenár oltás második részét( 7 hónapos múlt), a doki megvizsgálta és felírta . Meg mondta, hogy fürdés után kell kicsit bekenni. Elvileg ha már szobatiszta lesz akkortól fontos, hogy a bőrt lehessen huzogatni. Addig nem szabad macerálni.
Teljesen jól írta az első válaszoló.Tényleg csak annyira szabad húzni a bőrt ameddig engedi erőltetés nélkül!Valamelyik kisbabának semennyire nem lehet.Elvileg ezzel a módszerrel,kb1-2 éves korára szépen magától fel fog húzódni.És szerintem felesleges kenni bármivel is.
Nekem is 2 fiam van az egyi 14 éves,a másik 8,5 hónapos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!