Dologélt próbáltátok már? Nem baj, h van benne propolisz? Mert mézet nem szabad adni ugye 1 éves korig. Akkor ezt lehet? Hatásos? 7 hónapos kisfiú anyukája.
A méz és a propoloisz nem ugyanaz. Nyilván a forgalmazók végiggondolták, mielőtt piacra dobták.
Amúgy nekünk is a Dentinox vált be jobban.
A dologél homeopátiás szer, nem tartalmaz hatóanyagot (mint az összes homeopátiás szer), így adható bármikor bárkinek, ártani biztos nem árt.
Hogy használ-e, az egy másik kérdés...
Dentinox egyik gyerekemnél nagyon bejött, másiknál nem. Nála csak a szopizás (fél éjszaka), áttörés előtti egy-két napban Nurofen is kellett.
Èn Dologèllel kentem neki ahànyszor nagyon nyügi volt, èjjeli alvàshoz kapott Panadol szuszpenziòt ès a fogzàs idejèn is aludt èjjel. Nappal a kenegetès mellett bizony felèbredt, felsírt.
Ezzel kenheted ahànyszor akarod, míg a Dentinox max. napi 2-3 alkalom...
Igen, csak éppen a Dentinoxban van hatóanyag (Lidokain, fájdalomcsillapító), míg a Dologélben semmi.
Egyébként a Dentinox leírásában az áll, hogy borsónyi mennyiségből lehet naponta kb. 3x rákenni, na most én egy alkalommal maximum negyed borsónyit tettem, így akár napi 6-8x is bekentem vele minden szívfájdalom nélkül.
Nálunk bevált, most már a lányom kéri (20 hónapos), hogy kenjük be neki. Azért is jó, mert akárhányszor kenheted az ínyére.
Próbáltuk a Dentinoxot is, de az nem volt jó.
Kinek mi válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!